- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ГАДЕН ГРИП + ВАКАНЦИЯ
Ами ... не :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Новият вирус е създаден в лабораторията на Сандос на 14 януари и е пуснат официално на 18 януари. Очаквайте ОЩЕ много вируси през цялата година!
Последно редактирано от ImmortalSportFreak : 01-30-2012 на 22:37
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Каква несправедливост, никога скоро не е имало такива студове и сега когато почти в цялата страна са над -10 градуса температури, да няма 1 дървена ваканция. Или като ще има ваканции да не са само за определени градове или училища, а навсякъде.
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
БАХ, сутринта било -30 градуса, ся е -20, ние ходим на училище и ни текат мърсолите по улиците, бе мамито им!
ИМА НАДЕЖДААА КОГАТО СИНДИКАТА ПРЕДЛОЖИ НЕЩО ТО ВИНАГИ СЕ ПРИЕМА!!!
София. Синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“ предложи на министерството - да обяви принудителна ваканция, поради ниските температури и опасността от грипна епидемия от утре 1 февруари 2012 г,., до края на първи учебен срок - 6 февруари 2012 г., съобщиха от пресцентъра на синдиката. По проучване на синдиката условията за учебен процес в повече от половината училища са под изискуемия минимум за минимални температури. Много от учебните сгради нямат капацитета на отоплителните системи да достигнат минималната температура от 18 градуса, при външни температури от под минус 10 градуса.
При продължаване на работа при тези условия, учениците не водят нормален процес и са изложени на огромен риск от простудни заболявания. Придвиждането на ученици и учители до учебните заведения и обратно води до огромен риск за живота и здравето.
Момче!
МАРАТОНКОВКА РЛЗ!!!
Please excuse me i don't want to be rude but tonight i'm f***in you
До колкото чух в повечето градове ще има ваканция от утре. Но всички се надяват да е за цялата страна.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Бях болна, ама не от грип, ами от обикновена хрема. Сега съм супер.
Пък ние не учихме миналия петък, този петък, четвъртък, сряда и вторник, а в понеделник бяхме с намалени часове.
Една седмица вече ме мъчи тая болест, много неприятно.
Имахме тридневна ваканция, която вчера приключи, но пък аз реших да си я удължа.
You are broken, I can fix you...
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
шш утре бургазлиите на даскало ли сме ???