- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Херпеси на...
А аз исках да помогна....Много рязко отношение, защо? Отдавна чета форума и се регистрирах на скоро, за да отговарям само на въпросите, на който съм компетентна и сигурна в думите си. Не съм определила лечение! Споделих това, което знам, за това което пита! Тук беше форум, с такава цел, нали???
Първо, започнах от там, че може би не е херпес и то именно защото не съм го видяла! Второ, казах, че АКО е- няма лечение, което е 100 % истина.
Виждам, че си модератор и то сърдит, изтривай, блокирай, каквото искаш, но повтарям се- исках да помогна и вече започвам да съжалявам за което....
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ние не сме теб. Автора пита и ние отговаряме. Ако автора искаше професионално мнение, нямаше да задава въпроса във форума, а щеше да отиде на лекар(не е лошо наистина да отиде на лекар) - толкова е просто. Не виждам смисъл в продължаването на този разговор.