- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Не ми пука дали сте чалгари, аз обичам ЕМИНЕМ!!
Аз много му се възхищавам, слушам го и намирам себе си в текстовете...И взпреки че не сзм може би най-голямата му фенка, но го боготворя!! И ми е интересно дали ви харесва или ако не...ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ???)
Нито ме кефи, нито ме дразни. Имаш ли нещо съществено да кажеш, или реши ей така да си пуснеш темичка?
Добър изпълнител , като старите му парчета са по-добри , но чак пък да се боготвори ... Не мисля , че който и да е човек заслужава това![]()
А аз мисля,че е недохранен,татуиран педал,който не го бива дори и за тва да е педал и да прави хубави свирки ТОЧКА.
Хаха. Комбина с теб, аз искам, ами то не става. Ти само си ми контра.![]()
за цялостно творчество е за похвала , но за хип-хоп далеч не е най-добрия , дори не влиза в моето топ 10.
имам за оспорване...педал или не, мисля чее не можеш да се изразяваш...Недохранен?! знаеш ли изобщо какво значи това!! :ДД прав си не е като Българските задръстеняци като Ксриско и не знам си кой щото толкова му и помня името...И 50 цент е татуиран и въпреки че не го харесвам, нямам мнение да е недохранен педал...:ДД забавен си;**
Това дали го харесвам или не какво те бърка?И защо създаде темата изобщо?
Да,харесвам го и слушам песните му.Младият Еминем ме кефи повече,но и сега го слушам.
И какво?Послужи ли ти за нещо мнението ми?И ако бях казала,че не ми харесва,щеше ли да ми се нахвърлиш?Всеки си има мнение и едва ли ти ще можеш да го промениш.Боготворяла го-хахаха,на бас,че си най-много седми клас или ако си на повече,то все още си със супер детски акъл.
ако мислеше че не ме бърка ащо си правиш труда да пишеш?!)...ми да мнението ти ми послужи...така ще разбера дали има фенове и в България и като цяло ще ми е интересно...нямаше да ти се нахвърля-това ти го правиш в момента..
)
да съм казала че ще променям нечие мнения?? колкото и да си по-голяма от мен се държиш доста по-глупаво в момента...;ДД
И на мен ми е един от любимите певци, но аз слушам и чалга, както и абсолютно всяква музика-той се е доказал от всякъде-повечето от песните му са доста смислени
интегрирал се е в жанр на цветнокожи по време когато са били егати расистките войни все пак...и освен че е трзгнал от нищото а е стигнал до небето...вярно е че младия еминем бе по/добзр, но и сега е взрхзт!)
рапърите нали са певци ве
има доста относителна раълика...пее Селин Дион, Еминем не пее...не много![]()
кой беше еминем ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
не си интересен ако се опитваш да бъдеш...;хх
никога не пиши повече такива глупости. Каква простотия ръсила България , само не взирайте точно там в това велико изкуство. Твоите приказки като приказки на 90% от феновете на Еминем. Един човек който е слушал истински хип-хоп и е верен на стила никога няма да остави Eminem в предните редове.
И почнал от нищото , то нали за това е ХИП-ХОП идва от улиците.
Къде ще ми сравняваш тоя белушко с човека дето идва директно от покрайнините на Brooklyn?!
Пусни си малко Wu-Tang Clan и преслушай и след това пусни соловите албуми на 9-те члена на групата и след това на Eminem ще му се смееш.
Изобщо няма какво да обяснявам на дете , което е чуло само Eminem.
Човек който се интересува и знае , ще си прецени... Що за величия има и като продуценти ,DJ-и и MC-та.....
Последно редактирано от NightGuardian : 01-29-2012 на 16:42
ne smqta6 li 4e ima dosta golqma razlika mejdu rap i hip hop...DD
Хайде без караници . И Ву Танг са готини и Еминем е готин , всеки по свой си начин![]()