.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 127
    Голям фен

Smile Не ми пука дали сте чалгари, аз обичам ЕМИНЕМ!!

Аз много му се възхищавам, слушам го и намирам себе си в текстовете...И взпреки че не сзм може би най-голямата му фенка, но го боготворя!! И ми е интересно дали ви харесва или ако не...ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ??? )

Мега фен Аватара на Concussion
    Нито ме кефи, нито ме дразни. Имаш ли нещо съществено да кажеш, или реши ей така да си пуснеш темичка?

Голям фен Аватара на toad
    Добър изпълнител , като старите му парчета са по-добри , но чак пък да се боготвори ... Не мисля , че който и да е човек заслужава това

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Нито ме кефи, нито ме дразни. Имаш ли нещо съществено да кажеш, или реши ей така да си пуснеш темичка?
    мисля че ЕМИНЕМ е динствения бял рапър и рапър изобщо който ми харесва и ме вдъхновява...Мисля, че без него музиката нямаше да е толкова силна и реализирана без неговите изпълнения....и мисля че се заяждаш на сухо...:ДД

Супер фен Аватара на HolyShit
    А аз мисля,че е недохранен,татуиран педал,който не го бива дори и за тва да е педал и да прави хубави свирки ТОЧКА.

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от toad Виж мнението
    Добър изпълнител , като старите му парчета са по-добри , но чак пък да се боготвори ... Не мисля , че който и да е човек заслужава това
    Теб, теб да боготворим.

Цитирай Първоначално написано от Cold_Tearsss Виж мнението
    Теб, теб да боготворим.
    Е , опитах да те уредя , ма не стана . Недей тъй и ти , че хората ще си помислят , че сме в комбина нещо .

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Хаха. Комбина с теб, аз искам, ами то не става. Ти само си ми контра.

за цялостно творчество е за похвала , но за хип-хоп далеч не е най-добрия , дори не влиза в моето топ 10.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    А аз мисля,че е недохранен,татуиран педал,който не го бива дори и за тва да е педал и да прави хубави свирки ТОЧКА.
    имам за оспорване...педал или не, мисля чее не можеш да се изразяваш...Недохранен?! знаеш ли изобщо какво значи това!! :ДД прав си не е като Българските задръстеняци като Ксриско и не знам си кой щото толкова му и помня името...И 50 цент е татуиран и въпреки че не го харесвам, нямам мнение да е недохранен педал...:ДД забавен си;**

Мега фен Аватара на Colouring
    Това дали го харесвам или не какво те бърка?И защо създаде темата изобщо?
    Да,харесвам го и слушам песните му.Младият Еминем ме кефи повече,но и сега го слушам.
    И какво?Послужи ли ти за нещо мнението ми?И ако бях казала,че не ми харесва,щеше ли да ми се нахвърлиш?Всеки си има мнение и едва ли ти ще можеш да го промениш.Боготворяла го-хахаха,на бас,че си най-много седми клас или ако си на повече,то все още си със супер детски акъл.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Това дали го харесвам или не какво те бърка?И защо създаде темата изобщо?
    Да,харесвам го и слушам песните му.Младият Еминем ме кефи повече,но и сега го слушам.
    И какво?Послужи ли ти за нещо мнението ми?И ако бях казала,че не ми харесва,щеше ли да ми се нахвърлиш?Всеки си има мнение и едва ли ти ще можеш да го промениш.Боготворяла го-хахаха,на бас,че си най-много седми клас или ако си на повече,то все още си със супер детски акъл.
    ако мислеше че не ме бърка ащо си правиш труда да пишеш?! )...ми да мнението ти ми послужи...така ще разбера дали има фенове и в България и като цяло ще ми е интересно...нямаше да ти се нахвърля-това ти го правиш в момента..)
    да съм казала че ще променям нечие мнения?? колкото и да си по-голяма от мен се държиш доста по-глупаво в момента...;ДД

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    И на мен ми е един от любимите певци, но аз слушам и чалга, както и абсолютно всяква музика-той се е доказал от всякъде-повечето от песните му са доста смислени

Голям фен
    интегрирал се е в жанр на цветнокожи по време когато са били егати расистките войни все пак...и освен че е трзгнал от нищото а е стигнал до небето...вярно е че младия еминем бе по/добзр, но и сега е взрхзт! )

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2 Виж мнението
    И на мен ми е един от любимите певци, но аз слушам и чалга, както и абсолютно всяква музика-той се е доказал от всякъде-повечето от песните му са доста смислени
    "Един от любимите ми ПЕВЦИ", вика

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    "Един от любимите ми ПЕВЦИ", вика
    да...:Д има малко раъминаване...:ддд

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    рапърите нали са певци ве

Голям фен
    има доста относителна раълика...пее Селин Дион, Еминем не пее...не много

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2 Виж мнението
    рапърите нали са певци ве
    Сладурчо!!!

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    кой беше еминем ?
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Голям фен
    не си интересен ако се опитваш да бъдеш...;хх

Цитирай Първоначално написано от watergirlblue Виж мнението
    интегрирал се е в жанр на цветнокожи по време когато са били егати расистките войни все пак...и освен че е трзгнал от нищото а е стигнал до небето...вярно е че младия еминем бе по/добзр, но и сега е взрхзт! )

никога не пиши повече такива глупости. Каква простотия ръсила България , само не взирайте точно там в това велико изкуство. Твоите приказки като приказки на 90% от феновете на Еминем. Един човек който е слушал истински хип-хоп и е верен на стила никога няма да остави Eminem в предните редове.

И почнал от нищото , то нали за това е ХИП-ХОП идва от улиците.
    Къде ще ми сравняваш тоя белушко с човека дето идва директно от покрайнините на Brooklyn?!

Пусни си малко Wu-Tang Clan и преслушай и след това пусни соловите албуми на 9-те члена на групата и след това на Eminem ще му се смееш.

Изобщо няма какво да обяснявам на дете , което е чуло само Eminem.
    Човек който се интересува и знае , ще си прецени... Що за величия има и като продуценти ,DJ-и и MC-та.....
    Последно редактирано от NightGuardian : 01-29-2012 на 16:42

Голям фен
    ne smqta6 li 4e ima dosta golqma razlika mejdu rap i hip hop...DD

знам много добре.

Хайде без караници . И Ву Танг са готини и Еминем е готин , всеки по свой си начин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си