- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Помощщщщщщщщщщщщщщщщщщщщ
Имам кафяви лунички! ПОМОЩ , искам да ги премахна, помогнете ми умолявам ви ;( кажете някакви методи за премахване.. '' Другият вид лунички могат да се появяват при децата. Те са мънички, жълто-кафяви, кафяви или направо черни на цвят. Те не избледняват през зимата, но обикновено са безобидни сами по себе си. ''
Сложи им по малко червило отгоре. Така няма се виждат.![]()
специални изсветляващи кожата терапии - може ли малко инфо за това нещо и цена г/д ? Моля ви, сега е последният ми шанс да си ги премахна, докато още не е дошла Пролета и Лятото..
Ако не искаш да даваш пари - да, лесно се взима по принцип, само моя личен лекар е някакъв изверг, който не ми дава направления за никъде..![]()
Ах, то такъв колега... мани, мани. ;D
хахаа :д късмет на awerw ;d А иначе без направление колко пари трябва да дам ;Д Срам ме е да взема направление за това (blushh))
мен ме радват хора с лунички.. защо ти е да ги махаш?![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Ще ставам гинеко-дерматолог..Обичам да ям месо и да съм на тъмно и влажно ..Сеш ли се ,бро..?![]()
Искай си направлението, нищо срамно няма. От луничките обаче - също.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Отиваш и казваш, че си за направление за дерматолог, ако те пита за какво ти е, кажи му, че ти трябва да си направиш някакъв си тест/преглед/трябва да отидеш, бла, бла и ще ти даде. А дори да настоява за причината казваш, че е за луничките, ако каже, че не могат да се махнат/няма смисъл, му казваш, че е за да ти изпише някакви слънцезащитни продукти, за да се намали появата им![]()
awerw, ще станеш ти, лекарско кабинетче ;D ^_^
ок.
zehn bukwi
Абе вие сте УНИКАЛНИ ИНДИВИДИ ^^ ;д Реших да почна да си ги харесвам, пък ще видим кво ще стане. Уж с времето се махали.. ;д