- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ИСТОРИЯ- ПОМОЩ !!!
ЗДРАВЕЙТЕ! В ПЕТЪК ГОСПОЖАТА ПО ИСТОРИЯ НИ ДАДЕ ЗА ДОМАШНО ДА НАПИШЕМ НЕЩО КАТО РЕФЕРАТ ПО ЕДНА ОТ ТЕМИТЕ : КОГА ВЪЗНИКНАЛ КУЛТЪТ КЪМ ХРИСТИЯНСТВОТО; КАКВИ ХОРА И ОТ КОГО БИЛИ ОБЯВАВАНИ ЗА СВЕТИИ; С КОИ КАЧЕСТВА БИЛИ ПРИМЕР ЗА ХРИСТИЯНИТЕ; КЪДЕ И КАК СЕ ИЗОБРАЗЯВАТ СВЕТИИТЕ; КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ МОЩИТЕ НА СВЕТИИТЕ И ЗАЩО СЕ ПОЧИТАТ; КАК СЕ Е ПОРОДИЛО ПОКЛОННИЧЕСТВОТО В ЗАПАДНА ЕВРОПА И КОИ СА БИЛИ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПОКЛОННИЧЕСКИ ЦЕНТРОВЕ.
МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ,ЗАЩОТО ИЗ ИНТЕРНЕТ МНОГО МАЛКО ИНФОРМАЦИЯ НАМИРАМ...
Пиши с малки букви, защото ТАКА ВАДИШ ОЧИТЕ. Мързеше ме да чета, ако го напишеш нормално може и да си направя труда -.-
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
В интернет има достатъчно.Дай една тема за църквата и ще ти излези,порови се малко.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
още по-интересен момент - НЯМАШ ЛИ УЧЕБНИК? там, видиш ли, трябва да пише всичко, пък и не може да няма в нета. я виж ти, то ставалo лесно с ЕДНА дума : http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%...82%D0%B2%D0%BE
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
looll kolko ste drujelubni) az vi molq za pomo6t,a vie :X
purvo, v u4ebnika tva e uprajnitelen urok i vuob6te nqma text. vtoro, kato ne iskate ne go 4etete vse nqkoi vi e vinoven... treto, rovila sum se v neta, ne e kato da 4akam na gotovo
misleh si,4e moje bi nqkoi 6te mi pomogne, no ne, tvurde zaeti da budete sakrasti4ni i zlobni nqmate vreme za ni6to drugo))))
Като искаш да ти се помогне, можеш поне да се постараеш хората да напишеш четливо молбата си.
Второ, ти помагала ли си досега?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Purvo, ne razbiram koe sumnapisala "ne4etlivo"
Vtoro, da pomagala sum v razli4ni forumi s kakvoto moga. I sled kato samo 6te napadate horata,po-dobre ne pi6ete...![]()
Винаги помагам ,ама на мен никой не ми помага!
Виж този сайт може да ти помогне
http://hristianstvo.start.bg/
написах "християнство" в гугъл, направо нета прерових, определено. за да е упражнителен урок, значи до сега сте го учили и сега го упражнявате.
да, недружелюбна съм към хора, които си измислят извинения.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
moje li samo da mi kaje6 kakvi izvineniq
i 4estno kazano v uprajnitelniq urok i recepta na nqkvi krale ima6e,ama tva ne ozna4ava,4e sme go u4ili
plus tova temata za hristiqnstvoto v wikipedia sum q gledala,no ne mi vur6i rabota.
kakto i da e blagodarq vi za pomo6tta![]()
![]()
napravo ste veliki
![]()
![]()
![]()
Е, да, ще се почуствам повече от велика от факта, че помагам на някой в тинейджърски форум. Ще ти отговоря на някои от въпросите, защото не се оправям с години, а за някои неща не съм съвсем сигурна.
КАКВИ ХОРА И ОТ КОГО БИЛИ ОБЯВАВАНИ ЗА СВЕТИИ? Принципно, за светии са обявявани хора, които са умрели мъченически, например първият български мъченик е Енравота - брат на Маламир, който е наказан със смърт от самия Маламир, заради християнската си вяра. Светиите са обявявани от Църквата, тя трябва да ги признае като такива.
С КОИ КАЧЕСТВА БИЛИ ПРИМЕР ЗА ХРИСТИЯНИТЕ? Смирение и само смирение. Девизът на християните е "Като ти ударят едната буза, обърни другата". Тоест, за ценност се смятали скромността, отдадеността на религията и примирението. Също и любовта - всичко живо, що е създадено от Бога, трябва да се обича. На това учат всички християнски текстове и учители.
КЪДЕ И КАК СЕ ИЗОБРАЗЯВАТ СВЕТИИТЕ? Къде.. главно в църквите предполагам. Що се отнася до изобразяването на светиите - всичко се подчинява на точно определени правила. Когато се изобразявал светия, не е важно как изглежда, а какво трябва да е посланието. Потърси по-обстойно в Интернет, това е тема за поне 1 страница изписване, а мен ме мързи.
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ МОЩИТЕ НА СВЕТИИТЕ И ЗАЩО СЕ ПОЧИТАТ? - Мощите на светиите представляват части от.. ами, от тях самите всъщност - бедрена кост, кост от ръката му, etc. Почитат ги, защото вярвам в целебните им качества.
Моля.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
На колко си.... 7 клас имаш ли? И не се дърли насреща на хората, щот` очевидно не си толкова умна колкото си мислиш.
wow wow wow, to ne bqha obidi,to ne bqha tupi komentari... purvo ne sum tolkova malka za kolkoto me misli6vtoro,mai naistina ne sum tolkova "umna" kakto ti kazva6 6tom kato vi otgovarqm ... ama kakvo iska6 da vi kaja "okk obijdaite pravete kvoto si iskate, vie ste nai-velikite" ? e nqma puk. i spored men tozi forum ne e za da pokazva6 da drugiq kolko e tup 6tom iska pomo6t, a za da si pomagame i da se durjim normalno... vse pak ne iskam tolkova mnogo, nali
![]()