- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- само за отслабващи
Мии...не знам ...дойде ми една идея, която може за ви се стори малко страннаТака ..значи , решила съм до лятото да отслабна , да стегна и да се кефя на яко тяло (не че сега е много зле ама има кво да се желае по въпроса) . Направих си една тетрадка , която от утре (30.01.2012) започвам да попълвам . В нея ,всеки ден ще записвам каква е била закуската ,обядът , следобедната закуска и вечерята ми + физическата дейност. Ако има ефект ще пусна снимка преди и след , а ако някой иска да започваме заедно и се е надъхал да пешее
Абе идеята ми общо взето беше да си пробвам сама собствената диета ,да покажа снимки преди и след и така и други момичета да могат да се въползват (понеже виждам че има много във форума) от диетата
Моля не ме съдете
!!
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
И с какво ще ти помогне тетрадката?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Аз започнах преди 3-4 дена може би !! И темата ще ми е от полза както и другата подобна .. Пия много вода и чай(без захар), ям повече плодове и зеленчуци,гледам да не ям много хляб 1филия мах на ядене, че ако може и без.И правя упражнения,вървя пеш дано до май/юни да има ефекти аз имам такава тетрадка и си записвам същите неща ;р Успех ти желая :р
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
писах.....
Аз ще си включа тетрадката. Не че съм на диета, ами преминах на по здравословно хранене. Ама то едно здравословнооо... като съм в даскало във всеки пакет бъркам, всяка вафла отхапвам. Ще започна със тетрадката, но дано да не я зарежа след няколко дни.
Аз карам 90 дневната диета и днес ми е 26 ден. Като цяло съм доволна от диетата, защото никога до сега не съм била гладна.Тя е на принципа разделно хранене и наистина научих доста неща за храненето покрай нея. Започнах от 57кг., а в момента съм 54кг. и 700гр. От 4 януари до сега не съм пропускала ден, в който да не си попълня храненията за деня в тетрадка. Ще следя темата и се надявам авторката да постигне желания резултат.
Такам...
Правил съм си подобна тетардка но мойта схема е малко по-сложна..
Ето какво съдържа мойта табличка..
![]()
Мхм ..
HolyShit , е чак в такива детайли не мисля да изпадам ..Просто съм момиче и не го смятам за нужно . Искам да те питам ,ако може да ми кажеш някоя рецепта за нещо не много калорично ,което да ми е за между храненията някой път !![]()
Иначе сега (08:52) попълних закуската в тетрадката сии iei![]()
Който иска да пише лични да си разменяме скайп и да си казваме съвети ,рецепти и кой каквото знае![]()
![]()
аз не искам точно да отслабвам а да махна малко от бедра и да натрупам малко мускули (да не съм хилка като сега, а да мога да бия някой на канадска, не искам да ставам като изрод ужс)
!!
Салати са решението.Като забъркаш една тенджера с краставица,домат и сол КАЛИЕВА (!) разбира се.И си хапваш яко.Като допълнение към основните хранения,но и иначе.Минимум калории и въглехидрати има(по-точно има въглехидрати,които са нужно,например зелето има целулоза),повечето зеленчуци са в най-голямата си част ВОДА,например моркова е 94% вода(адски голям процент за този зеленчук,нали?) Също е добре да си вземеш някакъв комплекс витамини и отделно витамин Ц , защото няма да ядеш никакви плодове и ще е добре от някъде да си набавяш витамините,важни за имунната система.
И защо хаха ?
От плодове не се пълнее ?!
Плодовете имат фруктоза? Чела ли си нещо за нея? Да, "пълнее" се , щом искаш да ги характеризираме така.Освен фруктозата , особено някои плодове съдържат голямо количество прости въглехидрати(банан) , които възпрепятстват процесите на горене на адипоза и вместо това първо се изчерпва чернодробният гликоген.
Има плодове, които са с нисък гликемичен индекс , бананът е едно от изключенията . Ако имам отрицателен калориен баланс , няма ли да е все едно дали съм изяла 2 ябълки примерно или белтъчна храна , която се равнява по калории на двете ябълки?
Като килограми - ДА(в повечето случаи) , като визия - ТВЪРДО НЕ