.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен Аватара на schhhhhhh

Английски в Пловдив

Търсих, търсих.... не намерих това, което ми трябваше, та затова питам тук

Търся учител по английски за частни уроци, някой, който да си разбира от работата (подготвям се за TOEFL, но сама не върви ) И въпроса ми е ако някой от Плд е ходил еди-къде си на уроци и е доволен да даде някакви координати, че вече се отчайвам.. Познавам точно 2 учителки, които биха се справили със задачата, но проблема е , че едната ми е класна, а другата преподава когато й е кеф, така че и двете отпадат като варианти

Много, много ще съм благодарна ако някой ми помогне

Btw, казвайте кво пиете, да ви черпя

Mojete da mi se obadite -0895178862, prepodavatel sam po angliiskis dalag staj

anonymous708973
    Guest
    Недей на частни уроци. По-скъпо е, не можеш да се състезаваш с другите или да си упражняваш спийкинга.
    Отиди в езикова школа "Lingua Mundi", намира се срещу Макдоналдс на главната.

Zashto da ne moje da uprajnqava govorene, 4e nali sam zavarshila v London i sam jivqala tam ,4e ti 4uval li si angliiskiqa v tvoeto Lingua Mundi"...lele, pljus tova na kurs ne se nau4ava dobre ezik...ti da ne si fiolog,4e davash akal

anonymous708973
    Guest
    Ох, трай си, моля те. Минала си покрай дългия стаж, даже не знаеш как се пише фиЛолог.

nali trqabva da te probvam ti kolko znaesh, testove s greshki ne si li pravil, ne si mi priqaten, hodi si i si davai parite ,koito edva li sa tvoi.sbogom

Повече от фен Аватара на dark_angel3
    Ахахахахахаха, не се стърпях ;Д.
    Въпросната г-жа, наистина вижте се как пишете, направо е смешно, да твърдите, че сте учили в Лондон, дори на кирилица не пишете :Д:Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си