- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- искам малко помощ и още нещо..
но звучи по-добре ако кажа, райнито, отколкото рейнито![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
:P:P:P:P:P:P
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ти искаш стегнато коремче! Еми за да го имаш трябва да се потрудиш и да си постоянна. Най ефикасните упражнения са тези с теглото на тялото ти, т. е. коремни преси ( за плосък корем ), лицеви опори ( за стегнати ръце ), клякане ( за стегнати крака ) и още други... Затова бъди постоянна и прави по 20 коремни преси на ден- като за начало, и след като тялото ти започне да свиква на тренировката ги увеличи на 40 с почивка. Така за около година, две ще се стегнеш и най-важното: да не спираш да се упражняваш и след това. Все пак това е и за жизнен тонус, освен за самочувствие.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
в това е проблема.. не искам да отслабвам - достатъчно слаба съм.. сега ще опитам да обясня: нали знаете как е коремчето на слабо момиче.. едно такова - слаба си,не ти е издут напреде корема и т.н.,но е леко очертано коремче .. т.е. не напълно плосък.. ей това ми е проблема.. искам да си е плоско.. за коремните преси - от около 3 месеца правя,но по 15-20 на ден без почивка,когато чувствам че имам повечко енергия правя примерно 20 и после 10 или нещо такова.. страх ме е да правя много коремни преси,за да не се получи ефекта с плочките - повярвайте ми,познавам момиче с наистина добре очертани плочки на корема и лично на мен не ми е хубава гледката.. иначе ще ям по 7-8 пъти на ден и по малко.. диети не искам да спазвам .. тае бо ще си изтегля и дано да стане до 3-4 месецаили поне да има някакъв резултат
-Имаш нужда още малко да отслабнеш.
-Тренирай повече предни ритници в тае-бото.
-Тренирай гълтане на корема, така наречените вакуумки (във всяка йогийска книга го има)
-Трябва да се доразвиеш (излезеш от пубертета) и да запазиш фигура
-Повечето жени по списанията не заемат какви да е пози и затова изглеждат така + грим и правилна светлина.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
не се притеснявай за плочки, няма да направиш....
sapphire5![]()
^ ами това момиче,което аз познавам прави доста коремни преси,но и тренира плуване.. така че може от плуването да е (предполагам)..
иначе мерси за съветите.. за излизането от пубертета ми е раничко още около 2 годинки имам.. само това за гълтането на корема не ми стана ясно.. я някой да обясни малко по-подробно.. иначе за жените от списанията ми е ясно![]()
И на мен ми стана интересно какво е това гълтане на корема? За пръв път чувам!
А относно авторката, да знаеш че плуването, съчетано с коремни преси си е полезно. Също така от плуването корема не се напряга много, така че ме съмнява да е от това.
Много е прехвалено кардиото,хиляди пъти е по-добре интензивна тренировка с тежести(подобява аеробно натоварване)
lubovvv ами не знам дали тренира друго,а и не знам по колко коремни прави .. просто предположих - не съм толкова запозната за това и направих тема![]()
За да стегнеш корем така ти е нужен дори 1 месец.. ама пак зависи от кожата ти и това колко можеш да се натоварваш
Аз попринцип съм слаба с плосък корем и това лято реших да го стегна здраво за 1 месец го стегнах както исках - Всеки ден правих по 200 коремни преси 2 вида ако не се лъжа.Спрях да ям пържено , да пия безалкохолно само вода и много потене във фитнесамога да ти покажа снимка http://prikachi.com/images/255/4419255S.jpg
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
...ох,хора-защо коремни преси? 1во-повечето не умеят да ги изпълняват,както трябва от което си навличат доста болезнени травми и 2ро-далеч не са най-ефективното упражнение.
Авторката иска плосък корем-има една модификация на вакуумките,с които се тренират дълбоките коремни мускули и наистина ефекта "плоско коремче" е налице.Ето я:
1.Заставаш на 4 крака,по възможност с/у огледало-за по-добро наблюдение
2.Вдишваш,след което издишваш докато остане съвсем малко въздух
3.Вдлъбваш навътре корема,като едно временно с това повдигаш диафрагмата нагоре
4.Държиш няколко секунди и издишаш
Лесно е,няма болки и мускулни трески,трябват специални умения и много желание,за да си нанесеш някаква телесна повреда с това хубаво упражнение,а при редовните ефекта е повече от добър
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ще го дадеш на мен,защото съм социално слаб и доходите ми месечно нямат дори и 67 хиляди и 537 лева и 32 стотинки..
^ мерси за съветите... а иначе момичето,което пусна снимката.. хубаво е ,но аз все пак искам да е плоско,но да не изглежда стегнато много.. защото съм виждала много стегнат корем и лично на мен не ми харесва... ако някой изобщо разбере какво искам ще е добре,че с моето обяснение..