- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Според вас гейовете раждат ли се такива или стават такива в последствие?
темата е сериозна!![]()
Тъй като аз съм се родил асексуален, предполагам че и гейовете са така![]()
ТрЕбва да се забранят със закон...да се изтребят, мда.![]()
За какво са ми подхора?
Светът ще стане едно по-добро място! ахахах
Нямам необходимото образование за да отговоря, но когато и да стават, надали могат да се променят. Това си е един вид парафилия. Това означава две неща:
1. И всички педали да избиеш, винаги ще се раждат нови, както ще се раждат и фетишисти, педофили и зоофили.
2. Това да си извратеняк не е повод за гордост.
Извод: педалите си имат съответните права като граждани, но да вкарват филми като "gay pride" e нагло и дразни.
Мен ме дразни показността най-вече...
Дразнят ме парадите и лозунгите "ние не сме различни!" (нищо, че правим парад, с който демонстрираме колко сме различни, колко сме толерантни и артЪ)
Защо да бягаш, защото е гей? Нормално е, че човек не харесва всички останали групи, аз например не се сприятелявам с метросексуални, нежни момченца, ако геят, е със същото поведение, е нормално да го избягвам.![]()
От кога неметросексуалните, ненежни момченца са тираджии?
Иначе защо да бягам от тях? Просто ги смятам за противни подчовеци и бих ги изтребил до крак, ако законите не бяха толкова толерантни и приемат подхората за хора, ама това не значи, че бягам от тях.
К'УР ЗА ТОЛЕРАНТНОСТТА!![]()
Смятам, че в последствие. Ако едно момче като малко винаги е събирано с момичета, то прихваща начина им на поведение. Детето на калежка на майка ми е постоянно в женска компания, обличат му рокля, слагат му токчета, не се дава да му се подстригва косата и се държат с него като с бебе. А става дума за дете 1-ви клас -.-
yep.... reality bites -.-
Тираджии не познавам, само с категория ЦЕ- едно по-едричко момиче. :Д
Имаше един сервитьор, който беше ебахти гейзера, натокан като женичка, с всякакви шитни...
Приемам да се обличат нормално, да бъдат като нормални мъже, да не крещят от километри ВИЖТЕ МЕ АЗ СЪМ ГЕЙ!!!!!!!!!! Тогава не ми пука, дори подкрепям легализацията им. Обаче докато има такива гей паради, да се обличат като жени, да ми говорят гейско. Е, не, това е прекалено.
И дизеле, отдавна ти се изтърка това тролене, пробвай нещо друго.![]()
Лили, Kategorie C, далеч не е свързано с МПС-та.![]()
дизел...млъкни, щото си най-жалкия форумен трол и филмар.
не я подхващай тази тема, защото...ако нямаше маруля вместо мозък щеше да се сетиш защо. :/
Раждат се такива ..
Първоначално написано от ledenakrasota
Всъщност боли ме к'ура дали се харесвам на някого? Който трябва ме харесва, който не ме харесва - на кафево! :]
Плюс това не претендирам да съм мъжкар, просто не съм п'утка![]()
Зает е, ако обичаш, не му се предлагай. о.О