- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Според вас гейовете раждат ли се такива или стават такива в последствие?
Имах предвид, че не претендирам по форумите, че съм мъжкар. То няма лошо всъщнот да си мъжкар, напротив. Но смисъла, в който ти използва думата значението е насочено по-скоро към демонстрацията на мъжкарство (нещо, което аз не правя), а не към личностната характеристика "мъжкарство".
Иначе не всичко е черно и бяло, защо трябва да бъдеш п'утка или мъжкар? Поне няма 2 мнения ти в коя крайност си.
Иначе не виждам каква е връзката с бисексуалността, но аз съм си нормален човек съм си...жаани си думкам. :>
А теб наистина те съжлявам, най-искрено.![]()
Много диспут по един толкова лесен въпрос.
Автора нали е гей? Просто да си зададе въпроса дали директно е тръгнал на мъжко. Ако отговора на подвъпроса е положителен - тогава основният също ще е положителен.
Мислех, че за мъже си винаги зает, но щом искаш, давай, с теб съм.
Не се прави хахахахаха
Всички разбрахме, че имаше предвид себе си.
И к'во по дяволите означава "да съм зает за мъже"?!
И не се съмнявам, че си с мен, ама няма да кажа защо е така :РР
Aко беше нормален човек, какъвто твърдиш, че си, нямаше да ми пишеш тук и да ми отговаряш. Нека те е ят!Не стига, че си психопат и ненормален, не стига, че ще бъдеш тираджия, а и на всичкото отгоре си гей, защото имаш типичната женска черта да се обясняваш, а и лъжеш на всичкото отгоре. Нека те е ят
![]()
мн ме е ят ;д
иначе тираджия нема да стана, щото нямам книжка за такава категория : (
като отговарям съм се държал като педал, като не отговарям пак...хахахах
кажи ми кое е непедалското в случая :> аххах
Дизеле, сериозно, ставаш досаден с нескопосаното си тролване
Забавното отдавна мина, сега просто си скучен и досаден.![]()
По-добре, отколкото да ти чета еднообразните теми всеки ден.
Има данни и други животински видове с тази непотребна за природата сексуална ориентация.
Сигурно се раждат таквиз, знъм ли.
Respect my authoritah