- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тема за качествен спор :д
Ами , склонна съм донякъде да се съглася. Всеки човек е различен , с различни желания и нужди. Един харесва едно , друг друго. Все пак ,в повечето случаи,колкото повече опит има партньора,толкова по-качествен е сексът.Дори и в началото да има известни различия,с времето ще се напаснат.
maDamn
Какво трябва да коментираме?
Влиянието от "общественото мнение" или зависимостта между общественото и собственото мнение?
Реално това е доста хипотетична ситуация и няма никакъв шанс за обективен поглед.
Хората са различни, харесват различни неща (в това число и в секса)... иии примерно момичето Х си пада по нещо супер нестандартно, в което Казанова-та не го бива (или не го е правил) и въпреки високия му рейтинг... задължително ли е да й хареса? Просто давам пример.
А влиянието на групата върху индивида и мнението му е доказано, до каква степен и по какъв начин си зависи от личността.
Извода е, че мацката е изръсила голяма глупост.
Ако разни празноглави кифли приемат за даденост нещата, които чуват от други себеподобни и нямат собствено мнение...това не значи, че има реално такова "правило"
До една степен наистина, това че на N брой жени им е харесал секса с еди си кой си, не е гаранция, че и на теб ще ти хареса. Всеки има различни нужди и различен вкус. Нооо ключовото според мен е опита и желанието да задоволиш другия.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не е тук мястото да си показваш простотията.
Очаквам да видя интересна гледна точка, подкрепена по някакъв начин с разсъждения.
Да кажем, че е минал 200 момичета, харесал им е секса и се чудиш, дали и ти ще останеш доволна. Преди това е бил минал 199 и номер 200 се е чудила, дали ще й хареса. Харесало й е. Много по-вероятно е да ти хареса секса с някой, който се е доказал, че знае как, отколкото с някой, който не знае как.
Въпроса е дали категорично ще ти хареса и на теб? Знаеш, че е минал онези 200, било им е кеф и психически те човърка, дали и на теб би ти било кеф, и как е успял. Имаш очаквания, имаш желание, той има опит и умения, няма защо да не се получи.
Всеки има различна фантазия и, ако едно момиче иска да я натисне чаровен непознат, докато тя му мрънка "не" в обятията, друга може да иска да е отгоре. Фантазиите според мен са на настроения и, ако може да те предразположи, което е много вероятно, ще напаснеш на неговата фантазия, защото във всяко едно момиче, дори и някъде надълбоко, е заключена оная нужда за някаква форма на подчинение на мъжа. В леглото е най-доброто място да дадеш свобода на тази своя природа, пък за да е минал останалите, гаранция трябва да има нужните черти, за да я задоволи. Тоест, ако не от първия път, рано или късно ще успее.
Сега само ми остава да мина 200 приказливи жени.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Нямах нещо конкретно предвид, имаш достатъчно развито въображение, за да измислиш нещо "нестандартно", което да отговори на изискванията.
Иначе, ясно е, че е нормално след като си преспал с 200 момичета, че си придобил нужния опит и умения, за да можеш да се приспособиш към различни момичета и задоволяване на желанията им. Затова казах, че е прекалено хипотетична ситуацията и смятам, че пример с примерно 10 момичета е по-удачен.
По-любопитно според мен е второто нещо - "и обратното, ако всички кажат че не им е и на теб няма"
Второто: мацката ше го научи
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
В тоя форум във всяка тема като се почне "тва си е строго относително","при всеки е различно",еми и тука е така.Единственото,което може да повлияе е психическата нагласа,че момчето е добро.А щом е минало толкова момичета и на всичките им е харесало знае ли човек..![]()
Накратко: Спал е с много момичета, следователно има опит. Ще те задоволи. Обаче разликата между това да задоволи едно момиче и секса да е невероятен е голяма. Ако по случайност всички момичета, с които е спал харесват бавен и нежен секс, а аз харесвам бърз и груб, то какво е значението, че е спал с 10? Да, ще го науча какво харесвам и как го харесвам, ама след известно време. И плюс това, ако не му идва отвътре - няма въобще да се научи.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Започвам да си правя колекция от твои цитати в подписа си :д
Прав си.
Моето мнение е, че ако пичът е старателен и иска да се усъвършенства в тая област и са му минали 200 мадами през леглото и всички да са казали, че е страхотно... абе, ще им повярвам, да ви кажа. Жените не сме толкова различни и уникални една от друга, що се отнася до секс. От тия 200 все ще има 30-40, които да са с моята нагласа (доминация, бързо темпо, мръсни приказки) и да кажат, че е бил добър. Все пак... страхотно не означава определен вид секс, а по-скоро отношението на партньора - вниманието към детайла, запомнянето на любимите ти местенца и т.н. Мъж, който е бил с достатъчно жени, осъзнава важността да тия неща.
Според мен не е важен толкова опитът, а как ще се напаснат 2ма души.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Опитът допринася много за напасването. Въобще да приемеш идеята с напасването е като да се съгласиш, че нищо не зависи от теб и нямаш поле за усъвършенстване. Хората се променят, хората се влияят от други хора, хората нямат точно определен характер, който демонстрират във всяка една ситуация. Ако устояваш на обстоятелствата и винаги показваш точно себе си, можеш да се радваш, че си рядко силен човек, малко хора умеят това.
Разбира се, че ако е спал с повечко жени, опитът ще си каже думата. Това вече доста добре го описахте по-горе. Но има и друго нещо, колкото и един мъж да е опитен и добър в секса (т.е. да знае как да достави максимално удоволствие на една жена), не е гаранция, че всеки път той ще може да се представя "на ниво" и да е в най-добрата си форма. Има много фактори, които биха могли да повлияят отрицателно и да развалят нещата.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."