- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Рол-он/ стик без бели петна!!!!
Здравейте! Някой ползвал ли е на Нивея инвизибъл някакви за без бели петна? Имат ли ефект? Някой да препоръча нещо друго ! Направо ми писна всичките ми дрехи да ги захабявам така...(
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
На мен ми се изпират. о.о Иначе има такива, които са безцветни и наистина не оставят петна. Но на мен Нивея винаги, ако не внимавам ми оставят петна.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Нивеа инвизибъл на мен лично ми оставяше бели петна,както и нивеа ейнджъл стар(лилавия),който ужким не прави петна
А дезодорантите пак ли оставят бели петна? Преди да се облечеш или след се слага рол-она?
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Аз използвам дезодорант nivea angel star и не оставя петна. Рол-она се слага преди да се облечеш(аз поне така правя).![]()
Аз ползвам сух дезедорант на Fa active pearls и върху него слагам още един дезедорант, различен според парфюма ми по принцип, и ми оставя петна, но се изпират. Този на Фа е много добър, втори стик ми е това, но мисля следващия да е на Dove, видях някакви, които уж не оставяли петна... Надявам се да е така, ще си взема като ми свърши сегашния.