.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен Аватара на GrippingBosh

Рол-он/ стик без бели петна!!!!

Здравейте! Някой ползвал ли е на Нивея инвизибъл някакви за без бели петна? Имат ли ефект? Някой да препоръча нещо друго ! Направо ми писна всичките ми дрехи да ги захабявам така... (
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

На мен ми се изпират. о.о Иначе има такива, които са безцветни и наистина не оставят петна. Но на мен Нивея винаги, ако не внимавам ми оставят петна.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Нивеа инвизибъл на мен лично ми оставяше бели петна,както и нивеа ейнджъл стар(лилавия),който ужким не прави петна

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    А дезодорантите пак ли оставят бели петна? Преди да се облечеш или след се слага рол-она?
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Аз използвам дезодорант nivea angel star и не оставя петна. Рол-она се слага преди да се облечеш(аз поне така правя).

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Аз ползвам сух дезедорант на Fa active pearls и върху него слагам още един дезедорант, различен според парфюма ми по принцип, и ми оставя петна, но се изпират. Този на Фа е много добър, втори стик ми е това, но мисля следващия да е на Dove, видях някакви, които уж не оставяли петна... Надявам се да е така, ще си взема като ми свърши сегашния.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си