.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Възможно ли е да е бременна?

Правихме секс в неделя (29.01) без презерватив. Цикълът и свърши на 22.01. Не знам дали е в овулация. След като си го изкарах от нея видях че по пениса ми има семенна течност но не съм усетил да съм свършил в нея. Трябва ли да се притеснявам?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Дори и да си се изпуснал в нея, не е била овулация, щом на 22ри и е бил цикъла, а на 29ти сте го направили, тоест шанса да е бременна е меко казано нищожен, но за всеки случай като минат 14 дни от акта, да си направи един тест за бременност.

mislq 4e ne e zashtoto tq ne e bila v ovulaciq no sled nqkolko dni - testche!!!:P

малка е вероятността да е бременна , след като не е във овулация. Казвам го от личен опит.Но не е 100 % ,нека направи тест след седмица

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Тест да си прави! Не сме гледачи на боб тук . Как не се научихте ,че за да ви е мирна главата трябва да се пазите?! Презервативи , противозачатъчни...нещо , ала-бала?!
    maDamn

Как така няма да усетиш,че свършваш в нея :О Та вземете един тест за бременност както казаха другите в горните постове,пък той ще покаже.

овулацията може да настъпи и след цикъла, по рано, може 2 пъти дори... има шанс, наоправете тест. дано е отрицат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си