- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Тема за Дискусии и Разногласия
Кви ниви ве човек, аз съм отишъл да клецам, не да я правя тракторист. Заведох я там където тя искаше, те тва са местата за бръмчене в тоя умрял град - Каилъка и Панорамата. Не ми се е свидело за парите, както казах не съм стиснат. Но не ми се излизаше извън града щото има много куки, а отзад в колата бири, водки, в мен 1 кантар зелено и до мен момиче дето не го знам малолетно ли е, непълнолетно ли е, кво е. Ма ти откъде да ги знаеш работи, зодия сдуханяк.
![]()
Пък и човек тая се появи докато бяхме с един авер на един нон-стоп, навънка 10 градуса, тя по тениска. Вика че не спала от 5 дена, че била на парти и взела бонбони предната вечер. Всяка втора дума реплика от някоя рап или чалга песен. Ходи без сутиен и без долни гащи. Пропаднала работа. Съмнявам се че Sereina е от тоя тип момичета, щом пише тук.
Последно редактирано от Knispel666 : 12-12-2019 на 10:30
Аре ве дефенди кажи си зодията, виж как ти се моли момичето.![]()
То тя и Ева се примолила на Адам ама .......
Иначе, човекът, дето щял да превъзпитава жените с бой, ся много сантиментален женчо стана нещо.
Ми хайде, кажи си ти зодията на Sereina, да видим дали между вас ще има голяма любов и ти ще й пееш и на нея "целият съм твооой".![]()
Че те всички зодии са дяволски ве
Ама виж, в този период е роден Иисус, значи с Него би трябвало да си пасвате по твоята логика. Просто християнина дреме някъде в тебе, докато на повърхността се правиш на дявол.
То е очевидно, че със Sereina не си пасваме - тя вярва в зодии и така има друга философия на живот. Тоя любов е обречена.![]()
Съмнявам се. Хората са наи-отвратителния вид на тая планета. Мразя ви толкова много....бих ви избил всичките.
https://www.youtube.com/watch?v=UCLCy5wtBHY
^ Хеххехе, доообре докторче, дообре.
А ето аз как си представям Sereina в реалността:
![]()
Sereina наи-вероятно е дримочката, влезнала тук да ни троли. Ама аз съм хитро копеле![]()
Докторе, що се отнасяш толкова зле към кораба ве - прекалено ми се струва?
^По ми мяза на Лиора!
ПП: Ама доколкото си спомням тя май не беше зарибена със зодии.
Последно редактирано от defender : 12-13-2019 на 19:51
Не съм аз.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.