.
Отговор в тема
Страница 26 от 59 ПървиПърви ... 1622232425262728293036 ... ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 1463
    Голям фен Аватара на Knispel666
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Не вярвам в зодии. Затова не мога да самоопределя каква зодия съм, защото и това е един вид почит към тях.
    Че то в зодиите маи повече истина има отколкото в християнските измишльотини. Не знам дали е истина, но всичките ми приятели и всички хора с които веднага се разбирам, са от моята зодия, дяволи
    Последно редактирано от Knispel666 : 12-12-2019 на 10:39

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Knispel666 Виж мнението
    Че то в зодиите маи повече истина има отколкото в християнските измишльотини.
    Съдбата на човекът не може да е подчинена на творението, защото Бог е вложил в човекът нещо с което той да превъзхожда творението.
    Не мога да си причиня такова самоунижение.

Не знам дали е истина, но всичките ми приятели и всички хора с които веднага се разбирам, са от моята зодия, дяволи
    Че какъв дявол си ти ве, стига си я самопромотирал тая маска пред нас - няма да ти вдигне акцизите.
    Бяга от обвързване с жена, после вика, че бил съвместим с "дяволите".
    Последно редактирано от defender : 12-12-2019 на 13:01

Съдбата на човекът не може да е подчинена на творението, защото Бог е вложил в човекът нещо с което той да превъзхожда творението.
    Не мога да си причиня такова самоунижение.
    Че кои говори само за съдба? Става дума за тип характер и темперамент, не толкова за съдба. Аз също не мисля че подредбата на планетите и съзвездията има някакво влияние върху това какъв ще е деня ти, но това не значи, че всичко, от тоя филм със зодиите, е безоснователно. По-скоро си го обяснявам с разликите в колективното съзнание през различните сезони, които оказват влияние върху, току-що започващата да се развива, психика на едно новородено. Или може би има друго обяснение. Не знам. Знам само че наи-добрите ми приятели са все от моята зодия, всички от тях още преди да съм вярвал в зодии, да знам какви точно са зодиите, кои с кои си пасват и т.н. Не че сега знам и вярвам.
    Склонен съм да го отдам на съвпадения и conformation bias.

Мега фен
    Че кои говори само за съдба? Става дума за тип характер и темперамент, не толкова за съдба. Аз също не мисля че подредбата на планетите и съзвездията има някакво влияние върху това какъв ще е деня ти, но това не значи, че всичко, от тоя филм със зодиите, е безоснователно. По-скоро си го обяснявам с разликите в колективното съзнание през различните сезони, които оказват влияние върху, току-що започващата да се развива, психика на едно новородено. Или може би има друго обяснение. Не знам. Знам само че наи-добрите ми приятели са все от моята зодия, всички от тях още преди да съм вярвал в зодии, да знам какви точно са зодиите, кои с кои си пасват и т.н. Не че сега знам и вярвам.
    Склонен съм да го отдам на съвпадения и conformation bias.
    Ами при мен не се забелязва такова съвпадение:
    Най-добрите ми приятели в детството бяха единият рак, другия телец, третия скорпион, четвъртият овен.
    В училище най-добрия ми приятел-момче беше дева, а най-добрата ми приятелка-момиче беше везни.
    Като учих висше, споделях квартира с овен и стрелец. А най-добри приятели там ми бяха единият близнаци, другият мисля, че рак или лъв, не съм сигурен точно, коя от двете беше.
    От гаджетата, които съм имал - едната беше скорпион, другата риби.
    На първата ми работа най се разбирах с една риба и едно момиче водолей, и с шефката ми - дева.

Така, че както виждаш никаква връзка няма при мен.
    Последно редактирано от defender : 12-12-2019 на 14:26

И в краина сметка ква зодия си.

Не вярвам в зодии. Затова не мога да самоопределя каква зодия съм, защото и това е един вид почит към тях.
    Добре, тогава кажи коя дата и месец си роден :Д не е нужно да самоопределяш, аз ще го направя. Еййй.. голям си християнин значи.

Сега няма да можеш да си направиш любовен хороскоп, за да видиш дали сме съвместими, налЕ.
    Да, а така желаех да разбера дали ще имаме гореща и страстна любов..

А ти, като жена, би ли правила секс в кола, като преди това 1 час, те разкарват, като панаирджийска мечка из града, за да търсят място за секс. После таман се събличаш и си се възбудила и изведнъж изненадващо се появява друга кола с хора, виждат ви как сте в готовност за полов акт, и ви се подхилят. Веднага пак се обличаш и после те водят в някаква улица в града, да правите секс там (щото доктора тръгнал да прави секс, ама нямал 5 лв. за бензин да те заведе извън града до някоя нива, примерно). А след секса си тръгваш мърлява да си ходиш.
    Колко отпускащо и предразполагащо е всичко това, мечта за всяка жена, та оттам му и идва и на докторчето псевдонима.
    Ако визираш точно такъв случай, в който съм с човек за единия път - не. Имам съвсем различни представи за секса и връзките и не включва такъв тип взаимоотношения.

Ами при мен не се забелязва такова съвпадение:
    Най-добрите ми приятели в детството бяха единият рак, другия телец, третия скорпион, четвъртият овен.
    В училище най-добрия ми приятел-момче беше дева, а най-добрата ми приятелка-момиче беше везни.
    Като учих висше, споделях квартира с овен и стрелец. А най-добри приятели там ми бяха единият близнаци, другият мисля, че рак или лъв, не съм сигурен точно, коя от двете беше.
    От гаджетата, които съм имал - едната беше скорпион, другата риби.
    На първата ми работа най се разбирах с една риба и едно момиче водолей, и с шефката ми - дева.

Така, че както виждаш никаква връзка няма при мен.
    Ми, ако беше малко повече запознат със зодиите щеше да знаеш, че не зодията определя изцяло личността ти. Съществуват също различни подредби, домове, планети и др. неща. Това, че си се разбирал с хора с различни зодии означава, че имате съвпадения на елементи и тнк. и тнк.

Писахте цели романи и пак не казахте зодиите. Аз вече имам някакви предположения.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Sereina Виж мнението
    Аз вече имам някакви предположения.
    Разбира се, досега трябваше вече да си разбрала какви зодии сме по поведението ни.

Каква зодия ли трябва да съм за да имаме с тебе щастлива любооф? А секс само след сватбата.

Аре ве дефенди кажи си зодията, виж как ти се моли момичето.

Мега фен
    То тя и Ева се примолила на Адам ама .......

Иначе, човекът, дето щял да превъзпитава жените с бой, ся много сантиментален женчо стана нещо.

Ми хайде, кажи си ти зодията на Sereina, да видим дали между вас ще има голяма любов и ти ще й пееш и на нея "целият съм твооой".

Прави се на труден

Прави се на труден
    Истински алфа мъжкар

То тя и Ева се примолила на Адам ама .......

Иначе, човекът, дето щял да превъзпитава жените с бой, ся много сантиментален женчо стана нещо.

Ми хайде, кажи си ти зодията на Sereina, да видим дали между вас ще има голяма любов и ти ще й пееш и на нея "целият съм твооой".
    Аз вече казах ве, от дяволската зодия съм, козирог Само ти още се правиш на интересен.

Мега фен
    Аз вече казах ве, от дяволската зодия съм, козирог Само ти още се правиш на интересен.
    Че те всички зодии са дяволски ве

Ама виж, в този период е роден Иисус, значи с Него би трябвало да си пасвате по твоята логика. Просто християнина дреме някъде в тебе, докато на повърхността се правиш на дявол.

То е очевидно, че със Sereina не си пасваме - тя вярва в зодии и така има друга философия на живот. Тоя любов е обречена.

Мега фен
    По-скоро си го обяснявам с разликите в колективното съзнание през различните сезони
    С какво ли се характеризира колективното съзнание през зимата? Депресия, подплатена
    с повърхностни празненства на чревоугодието, може би.
    Последно редактирано от defender : 12-13-2019 на 11:51

Хахахах определено е от дяволските зодии за мен хахах

Просто християнина дреме някъде в тебе, докато на повърхността се правиш на дявол.
    Съмнявам се. Хората са наи-отвратителния вид на тая планета. Мразя ви толкова много....бих ви избил всичките.
    https://www.youtube.com/watch?v=UCLCy5wtBHY

Мега фен
    Истински алфа мъжкар
    Как си представям алфа мъжкарството на докторчето в реалността, погледнато отстрани:

Мега фен
    Съмнявам се. Хората са наи-отвратителния вид на тая планета. Мразя ви толкова много....бих ви избил всичките.
    Е да, всички знаем, че си принуден да живееш в обществото, като насран, страхлив лицемер не само към другите, но ето че и към себе си дефакто. В интернет биячи и трепачи много.

ПП: Само, че християнството е обърнато най-вече към себе си, а отношението към другите и към света, като цяло е вторичен продукт.
    Както ти сам се изрази веднъж, но относно конспирациите: "не си наясно със себе си".
    Последно редактирано от defender : 12-13-2019 на 18:55

Мега фен
    Хахахах определено е от дяволските зодии за мен хахах
    Струва ли ми се, или току що Sereina те отряза.

Как си представям алфа мъжкарството на докторчето в реалността, погледнато отстрани:
    А ето как аз си те представям в реалността

Мега фен
    ^ Хеххехе, доообре докторче, дообре.

А ето аз как си представям Sereina в реалността:

Струва ли ми се, или току що Sereina те отряза.
    Как ще ме отреже, като дори не съм я зарибявал? Само ти може да си толкова жалък, че да се опитваш да сваляш момичета в тиинпроблем, ама нормално, предвид че си пълен сдухльо в реалния живот, и сигурно пънкаш и се въртиш като първолак на дъската, когато говориш с хубаво момиче.

Sereina наи-вероятно е дримочката, влезнала тук да ни троли. Ама аз съм хитро копеле

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си