- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Тема за Дискусии и Разногласия
Съдбата на човекът не може да е подчинена на творението, защото Бог е вложил в човекът нещо с което той да превъзхожда творението.
Не мога да си причиня такова самоунижение.
Че какъв дявол си ти ве, стига си я самопромотирал тая маска пред нас - няма да ти вдигне акцизите.
Бяга от обвързване с жена, после вика, че бил съвместим с "дяволите".![]()
Последно редактирано от defender : 12-12-2019 на 13:01
Че кои говори само за съдба? Става дума за тип характер и темперамент, не толкова за съдба. Аз също не мисля че подредбата на планетите и съзвездията има някакво влияние върху това какъв ще е деня ти, но това не значи, че всичко, от тоя филм със зодиите, е безоснователно. По-скоро си го обяснявам с разликите в колективното съзнание през различните сезони, които оказват влияние върху, току-що започващата да се развива, психика на едно новородено. Или може би има друго обяснение. Не знам. Знам само че наи-добрите ми приятели са все от моята зодия, всички от тях още преди да съм вярвал в зодии, да знам какви точно са зодиите, кои с кои си пасват и т.н. Не че сега знам и вярвам.
Склонен съм да го отдам на съвпадения и conformation bias.
Ами при мен не се забелязва такова съвпадение:
Най-добрите ми приятели в детството бяха единият рак, другия телец, третия скорпион, четвъртият овен.
В училище най-добрия ми приятел-момче беше дева, а най-добрата ми приятелка-момиче беше везни.
Като учих висше, споделях квартира с овен и стрелец. А най-добри приятели там ми бяха единият близнаци, другият мисля, че рак или лъв, не съм сигурен точно, коя от двете беше.
От гаджетата, които съм имал - едната беше скорпион, другата риби.
На първата ми работа най се разбирах с една риба и едно момиче водолей, и с шефката ми - дева.
Така, че както виждаш никаква връзка няма при мен.![]()
Последно редактирано от defender : 12-12-2019 на 14:26
Добре, тогава кажи коя дата и месец си роден :Д не е нужно да самоопределяш, аз ще го направя. Еййй.. голям си християнин значи.
Да, а така желаех да разбера дали ще имаме гореща и страстна любов..
Ако визираш точно такъв случай, в който съм с човек за единия път - не. Имам съвсем различни представи за секса и връзките и не включва такъв тип взаимоотношения.
Ми, ако беше малко повече запознат със зодиите щеше да знаеш, че не зодията определя изцяло личността ти. Съществуват също различни подредби, домове, планети и др. неща. Това, че си се разбирал с хора с различни зодии означава, че имате съвпадения на елементи и тнк. и тнк.
Писахте цели романи и пак не казахте зодиите. Аз вече имам някакви предположения.
Аре ве дефенди кажи си зодията, виж как ти се моли момичето.![]()
То тя и Ева се примолила на Адам ама .......
Иначе, човекът, дето щял да превъзпитава жените с бой, ся много сантиментален женчо стана нещо.
Ми хайде, кажи си ти зодията на Sereina, да видим дали между вас ще има голяма любов и ти ще й пееш и на нея "целият съм твооой".![]()
Че те всички зодии са дяволски ве
Ама виж, в този период е роден Иисус, значи с Него би трябвало да си пасвате по твоята логика. Просто християнина дреме някъде в тебе, докато на повърхността се правиш на дявол.
То е очевидно, че със Sereina не си пасваме - тя вярва в зодии и така има друга философия на живот. Тоя любов е обречена.![]()
Съмнявам се. Хората са наи-отвратителния вид на тая планета. Мразя ви толкова много....бих ви избил всичките.
https://www.youtube.com/watch?v=UCLCy5wtBHY
Е да, всички знаем, че си принуден да живееш в обществото, като насран, страхлив лицемер не само към другите, но ето че и към себе си дефакто. В интернет биячи и трепачи много.
ПП: Само, че християнството е обърнато най-вече към себе си, а отношението към другите и към света, като цяло е вторичен продукт.
Както ти сам се изрази веднъж, но относно конспирациите: "не си наясно със себе си".
Последно редактирано от defender : 12-13-2019 на 18:55
^ Хеххехе, доообре докторче, дообре.
А ето аз как си представям Sereina в реалността:
![]()
Как ще ме отреже, като дори не съм я зарибявал?Само ти може да си толкова жалък, че да се опитваш да сваляш момичета в тиинпроблем, ама нормално, предвид че си пълен сдухльо в реалния живот, и сигурно пънкаш и се въртиш като първолак на дъската, когато говориш с хубаво момиче.
Sereina наи-вероятно е дримочката, влезнала тук да ни троли. Ама аз съм хитро копеле![]()