- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Тема за Дискусии и Разногласия
Докторче, що не погледнеш класацията на UFC.
В "тежка" и в "лека-тежка" категория, в топ 5 сигурно всички са високи и едри (изключая Даниел Кормиер).
Последно редактирано от defender : 12-13-2019 на 21:42
За дявол като тебе, за какъвто се напъваш да се представяш, нима има правила, нима има нещо жалко, нима има добро и зло (не си ли спомняш какви неща си философствал до преди няколко седмици).
Ама да, ти нон-стоп си противоречиш, защото приложена в реалността, философията ти е шитня.![]()
Последно редактирано от defender : 12-13-2019 на 21:49
"всички, които се залавят за нож, от нож ще погинат" Матея 26:52
Явно не си чувал за тоя Божий закон във Вселената.
Тоя пистолет истински ли е ве, да се чуди човек, кой психиатър ти е дал свидетелство за оръжие.
Но и самото това, че ми ги показваш, само подсказва колко си насран от страх и затова се опитваш да ме сплашиш.![]()
Последно редактирано от defender : 12-13-2019 на 22:35
А тава било армейски щик от АК-47.
Къде си ги събирал, от някой бит пазар ли?
Каква марка е тоя пистолет?
ПП: Ми момичета избягаха, щото ти се правиш на талибански терорист от някоя пещера.
Ся сигурно са се впечатлили от тебе, бре-бре.![]()
Последно редактирано от defender : 12-13-2019 на 22:54
Щикът е реплика, не помня вече откъде съм го купувал, но беше някакви смешни пари. Пистолета е Валтeр P38
Последно редактирано от aleks26 : 12-14-2019 на 11:50
[QUOTE=Knispel666;11618240]Пистолета е Валтeр P38,
"Колекционерски пистолет ВАЛТЕР НР Р 38 от времето на Втората Световна Война"
Eйй, добре-добре, сплашен съм вече. Изобщо имаш ли патрони за него или само ще се опитваш да ме замеряш с него.![]()
Последно редактирано от aleks26 : 12-14-2019 на 11:50
Тоя е следвоенен, ония от втората световна струват маика си и баща си, но дизаина си е практически същия.
Според теб за какво ми е да имам оръжие ако нямам патрони?
Докторе, надявам се, че знаеш, че тоя пистолет трябва периодично да се разглобява и да се смазва ве?
Имаш ли още някакви сувенири от втората световна с антикварна стойност, с които да плашиш гадните джендъри ве![]()
Последно редактирано от defender : 12-13-2019 на 23:13
Не, само някакви китаиски боклуци, дето съм ги купувал в ученическите си години, железен кръст и разни подобни.
Снощи безцеремонно бях заплашен с убийство от една "откачалка-рецидивист".
И вземи малко го почисти тоя лаптоп, ще вземеш да развъдиш хлебарки в него, че после и гаранцията ти отпада.![]()
Аз не знам дали ще доживея утрешния ден, какво остава за страничните неща.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Не, защо, това е валидно винаги за всички.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.