- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Тема за Дискусии и Разногласия
Сега си го представям докторчета как се чекне пред огледалото, като кифла и прави страшни физиономии. хаха
кифльок
Защо си мислиш че изобщо ще постна снимкати си този дето иска да му оценяват снимките, като някакво инстаграм курве
![]()
Иска да се изкара че видиш ли дори и да се смее, пак гледа лошо, щото е голям тежкар![]()
Фъзито ме покани да стана член на сатанинска група. Разбира се, няма как да стана член на каквато и да сатанинска група, дори и да е виртуална.
Но просто ти го казвам, ей така, малко да позлобееш от яд, за здраве и берекет.
Когато тебе ревностна християнка, те покани да станеш член на християнска група, която тя е създала, ела ми се обади.![]()
Последно редактирано от defender : 04-14-2020 на 14:26
Не се ебавам. Естествено не съм съм й натрапвал че съм сатанист, нито съм се опитвал да я разубеждавам или нещо подобно, е може би малко, но само колкото да се закачам. Не знам какво толкова невъзможно намираш в това, не си ли чувал че противоположностите се привличат?
Докторе, абе ти за Фъзито ли говори или за друго момиче ве? Бъди малко по-ясен.
Щото ако говориш за Фъзито, нали разбираш, че това което каза, ще бъде тотален шок за целия форум.![]()
Последно редактирано от defender : 04-14-2020 на 15:12
Казвам ти че имах гадже християнка, която ме покани на сбирка на някаква християнска група. А иначе Фъзито и мен ме покани във форумната група, ама не знам аз ли съм тъп, форума ли е прецакан или какво, но не мога да пиша в темата.
Последно редактирано от defender : 04-14-2020 на 15:23
Май трябва да натиснеш на втория линк, който ти е пратила, след това да натиснеш "Присъединявам се" и ако евентуално тя те удобри/приеме тогава ще имаш право да пишеш в темата.Т.е. първо трябва да станеш член на групата, след това ще имаш правo да пишеш, предполагам.
![]()
"под маската ме сцепва от смях" го разбрах като "под маската се хиля, ама не си личи заради нея" Това сдържам се го разбрах като "все пак се въздържам и не се хиля мега много за да не си личи" (но пак незнайно защо) :Х Всъщност btw защо изобщо ти пука дали би се хилил на снимката или не? И защо я махна, защото TrollFactory те докладва, че си с фалшива снимка и не можеш да докажеш, че това си ти, ако се наложи? (т.е. е прав?)
Много ме е яд как ми съсипаха темичката, сигурно defend-ъра е доволен
Е**ла съм го тоя М**** - тия тъпи групи за нищо не стават, трия я
Вече съвсем нищо не ме държи тук. Ще се разкарам за известен период от време, белким докторчето и defender се изчукат най-сетне
Нещо ще сме обсъждали по-горе, но честно казано ме мързи да отговарям..