.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1463

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    В дневника ми няма подобни сълзливи истории. [b]Най-малкото, защото християните на изживяват липсата на секс, като проблем. Това е по-скоро проблем на тези, дето се възприемат, като маймуно-еволюирали. Те затова и имат толкова проблеми с половата си идентичност и изобщо проблемни хора, деба.

Християните са машини.

ПП: Тука само едно ницшеанско сръхчовече ни създава малко проблеми, но по-скоро това го приемаме, като част от статистическата грешка.
    Само това ли е причината да си християнин? За да не изживяваш липсата на секс като проблем?

"маймуно-еволюирали", това е добро!
    Ще ми е интересно да прочетa твоето експозе защо мислиш, че "маймуно-еволюиралите" страдат от повече проблеми свързани с половата си идентичност и от личен опит ли го установи това след като стана християнин?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Само това ли е причината да си християнин? За да не изживяваш липсата на секс като проблем?
    Ако съм станал християнин, че да не изживявам секса като проблем, нямаше да издържа да съм християнин дълго време. Тези задържани неприемливи импулси в мен щяха да избият и да пометат това лицемерно, повърхностно християнство, барабар с пантите на крехкото ми психично равновесие.
    Умът си мога да го излъжа с християнството, но сърцето няма как да бъде излъгано, досега щеше да ми поискало сметката за тоя фалшив християнски театър, ако беше настина театър.

Когато съм ставал християнин съм бил на възраст, когато съм нямал сексуални терзания, които да окажат невъзвратими последици върху психиката ми, както е при един вече възрастен маймуно-еволюционист над 30-така, продължаващ все още да мастурбира с темпото на 16 годишен тинейджър.

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Ще ми е интересно да прочетa твоето експозе защо мислиш, че "маймуно-еволюиралите" страдат от повече проблеми свързани с половата си идентичност и от личен опит ли го установи това след като стана християнин?
    Какво толкова да му доказвам, ясно е в основите на учението на маймуно-еволюционизма е застъпен секса, като нещо жизненоважно, както за психичното и физиологичното здраве, така и за възпроизводството. Секса е в основата на еволюционизма. Естествено, че липсата му би трябвало да се преживява, като голям проблем при тях - жизненоважен проблем.
    Затова често проблемите им в секса и това да го изживеят на практика, при тях води до там, да се изживяват на теоретични спецове по секса. Сакън
    Последно редактирано от defender : 05-04-2020 на 14:31

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си