- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Неизвинени отсъствия
Искам само да попитам дали има някакъв начин да не ме изключат от училище при положение, че съм с 20 неизвинени отсъствия? Независимо дали ще е с разговор с родители или от думи от сорта на "няма повече да отсъствам и т.н."? Просто искам да съм сигурен. Надявам се, че ще се изкажат повечко хора. Благодаря.
По принцип при 15 местят в друго училище, но си зависи от училището. Говори с класния.
It's like I'm lost
It's like I'm giving up slowly
It's like you're a ghost that's haunting me
Leave me alone...
Всички директори и класни ръководители много плашат с преместване и съответно изгонване от училище, ама те нямат полза от това. Вземат пари за всяко дете, така че, нямат полза просто. Ще се обадят на родителите или ще пратят писмо, забележки в бележника, после даване на съвет, ще дойдат родителите ти и това ще е. По-добре говори с вашите, кажи им как стоят нещата, да не са изненадани после. Но внимавай с отсъствията. Гледай да не правиш повече, че не са малко.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
по правилник би трябвало да си пред изключване.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Нашите са наясно, но просто не ми се иска да се местя точно сега, когато свикнах с това училище. Малко ме успокоихте, за което мерси.![]()