.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Болки в кръста и корема

Ами мисля,че има такава тема,но нищо
    Та искам да попитам какво помага при болките в кръста и корема преди менструация ?! Лекарствата изобщо не ми помагат и търся бързо и лесно решение!Просто не се търпи .. Ако може някой да помогне ще съм благодарна (:
    един човек, а всъщност всичко ...

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Всички видове лекарства ли си пробвала? Не знам.. при мен почти никога няма болка. Супер рядко ми се случва и ми е много странно някой като каже, че има убийствени болки по време на менструация.
    Иначе майка ми говореше по едно време, че тибетската гъба помагала, но до колко е вярно не мога да ти кажа.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Лягаш си,едно шише топла вода на коремчето,масажчета с ръката и всичко е ок след 15 мин макс(или при мене поне).

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Кои лекарства си пробвала?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    На мен много ми помага Спазмалгон. Аулин мисля се казваше едно прахче, то също помага много. Когато бях в Гърция нямаше Спазмалгон и си бях взела Нурофен на хапчета и той ми помогна. Бусколизин и такива-слаба работа. НЕ пий Аналгин! Много е кофти да те боли корема, дано да ти помогнат хапчетата..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си