.
Затворена тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Exclamation Диети Целулит Отславане

Na 12 godini sam no skoro shte pravya 13 . kakvo tryabva da yam zada si maxna celylita . !?!? sega shte probvam c anticelulitni kremove.. ama mi kazaha poznati koito sa polzvali che ne im deistvat i cakata e poveche v masaja .. ZABOGA POMOSHT . predi godina byax edva 30 i nyakolko kilograma byax syper slaba . a sega sam 50 .. i po skoro nesam debela . no imam malko koremche . iii napalnyax v bedrata i dypeto . dieta li tryabva da izpolzvam kakvo ??????? Xodya na fitnes pochti redovno no ot 1 sedmica ne sam xodila ./.. a i nyamam mnogo vremme za fitnes. iskam neshto lesno i barzo . gotova sam da se podloja na vsichko ...... dori da ne yam ako tryabva ...... veche mislya da ne dokosvam hrana !!

Голям фен Аватара на ysmivka
    Та ти си едва на 13 за какви диети си тръгнала да говориш!! Осъзнай се!! Най - малкото от което се нуждаеш сега е диета!!! Просто си яж нормално без да се лишаваш от каквото и да било! Яж си от всичко, но в умерени количества! Ако правиш и някакви упражнения и спортуваш няма да имаш проблеми!!!
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

И аз съм като теб ... до към 5-6 клас бях супер слаба,после незнам какво ми стана и напълнях.Сега съм към метър и 58 и съм 50-51кг , на малко повечко годинки ама.. ;д Давай повече движение , ходи си на фитнес по-често,остави тестяното,газираното и пърженото (ако въобще ги употребяваш) и наблегни на водата,лодовете и зеленуците.На мен също ми казаха,че ми било проблема това,че ям само по 1 път на ден-трябвало да се яде по малко , но пък по-честичко, и най-малко 3 пъти.Надявам се да съм ти помогнала поне мъничко

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не толерирам латиница.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си