.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от betty-dimitrova Виж мнението
    Маските от хума през колко време ги правите?
    Един, два пъти на седмица макс и то само ако имам време, защото съм мързелива. Но зависи от типът ти кожа
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Аз съм на 13, имам проблемна, мазна кожа, и направо ме побърква. Ами като стана само с вода я измивам. Основно се грижа за нея вечер, имам един измиващ гел Nivea Visage Purifying Water Cleansing Gel, от време навреме го ползвам, но него някъде обед-следобед, защото е много приятно освежаващ и почистващ в дълбочина кожата, но аз грим не ползвам и поне с това не я тормозя кожата ми. Пише, че трябва да се ползва сутрин и вечер, но то е нещо като лекичък ексфолиант, та нз колко пъти да го прилагам в такъв случай.Свикнах от 1-2 години да ползвам салицилов спирт и кожата ми се изсушава ужасно и бели така и затова ще я ограничавам драстично. Цяло лято ползвах вечер салицилов спирт, Nivea обикновено кремче и крем Здарве лека формула. Не ми помага тоя Здраве, направо и аз нз защо. Ами може би защото постоянно не ги оставям на мира и те още се възпаляват, а знам че не бива да се човъркат и стискат, ама... В петъка тати ми купи Акне аут активен крем, уж има ефект долу-горе засега, но ще видя, него редовно го ползвам оттогава. Дано тая терапия вече да помага, че просто кандисах от тия пъпки и черни точки (за тях не съм намерила още решение, защото ми теква кръв от носа като приложа нещо по-драстично). Та в общи линии: Измиване с гела на Нивеа, салицилов спирт, Акне аут кремче и понякога за освежаване на кожата розова вода, ако нямам кожни проблеми само кремче Нивеа(обикновено).

П.П: Чувала съм, че сребърната вода е антибактериално средство, чудя се дали ако накисна някой сребърен предмет(изчистен добре), да кажем в верижка, дали след определено време ще се получи? Ако някой знае да каже.

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Сребърна вода ползвам и съм доволна премивам си раните с нея ако имам и лицето го почиствам с нея. Не струва много защо не си купиш вместо да правиш експерименти с верижките.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от betty-dimitrova Виж мнението
    Маските от хума през колко време ги правите?
    аз си правя един/два пъти седмично но си прецени най-добре

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    аз сутрин....една студена вода минавам да се събудя и след училище(а там е ужасно не се поддържа мръстотията е навсякъде и затва не си пипам лицето) си махам всичката мръсотия с ракия(все пак е спирт съжалявам ако звучи странно но на мен лично много ми помогна) после вечерта слагам хидратиращ Здраве или Нахткерцен на доктор Тайс(много съм доволна) а за пъпките коректор на Белеа (или Балея) кожата ми понякога е мазна..друг път суха ама по-скоро е чувствителна и затова вече не ходя на козметици(колкото и да са добри просто после ставам далматинец)

Мия се с пяна за лице и сутрин, и вечер. Понякога слагам крем за лице вечер.
    Маска правя много, много рядко.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Към тези които си мият лицето със сапун, да им казвам ли колко е вредно ?
    Да интересно ми е.
    Последно редактирано от lude7ina : 03-01-2012 на 17:53

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    В една друга тема имаше маска с желатин и мляко за черни точки, някой от вас правил ли си е такава и имало ли е някакъв резултат?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си