- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Обвързани Vs. Необвързани
Обвързаните вдигат с 1, а необвързаните свалят с 1.
Започваме от 50....
49................
48hahah айде бе
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
46 както сме се наредили само самотници![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
45![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
46 обвързах себзк
44
![]()
sapphire5![]()
![]()
4 3
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
41........ forever alone
sapphire5![]()
39 най-добрите сме, нямаме конкуренция![]()
sapphire5![]()
37.............
35.... така не е интересно ;д
sapphire5![]()
аре ве... толкоз ли сме грозни че няяме гаджета ;d
не бих го казал така, даже сега е по-добре да си необвързан ;д
sapphire5![]()
34 ;d;d;d;d
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
35 аз съм обвързанако става е .. ОБВЪРЗАНИ дигайте
.. ако има такива
34 лошоооо, неколко дойдохаайде да ги сваляме до нула
![]()
sapphire5![]()
33....................
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
32..................
sapphire5![]()