- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Помощ! Живея със свине!
докато четях така се смях че баща ми помисли че полудявам![]()
![]()
съжалявам но не мога да ти помогна
засега тапите за уши са страхотна идея
само че си спускай косата за да не се виждат и за да не ги о/ убидиш
Не , просто не съм лигльо ! Много сте ми интересни бе , някакви богаташчета дето единствените ви проблеми са , че роднините ви които ви дават пари .. МЛЯСКАТ леле ужасно просто , няам думи !! Тя като е била малка , като е срала , пърдяла и майка и я е тръскала да се урегне , да не би да се оплаквала там на другите майки , родителите и са я търпели и търпят капризите и ! Време е и тя да потърпи малко , като толкова и пречи !
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Почни да мляскаш и ти, ако успееш да набереш нужните децибели ще ги заглушаваш и няма да ги чуваш.
Не яж с тях. Аз от години не ям с нашите като съм си вкъщи и така си реших много проблеми.![]()
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Хах, тоз там разбеснелия се!Не мога да повярвам, че го взимаш толкова сериозно! Къде съм казала, че тва е проблема на живота ми?!?
Не живея с майка ми, между другото така че, драги, не я намесвайте повече
! Не съм лигла , определено! Имам проблеми със съня, това е! Коментарите ти определено бяха излишни
Проблема вече си го реших - леля ми подари ми слушалки за телефона, така че когато свинете идват да муаат си ги турам и кибичим музиката на макс. И съм си перфе. Та, да не - съм лигла. Казваш, че аз съм била същото ПРАСЕ на млади години, когато съм била бебе? Сериозно ли? Верно, че бех пълничко детенце, ама размерите ми са били 10 пъти по-малки от тия на баба и тате... Въпреки, че като дете ме водеха за вундер кид, акъла ми със сигурност не е достигал до там да се осъзная да спра да мляскам... Докато уважаемите ми роднини ИМАТ въпросния акъл, но разбира се, има и други по-важни неща от моят сън. И сега като каза как съм срала и как съм яла кат беби, по думите на мамчето ми, съм била изключително сладко бебинесто (както тя ма наричаше, едно време ), и всички мои действия са били такива! Има хора ( може би като теб), които не понасят бебешките крясъци, повръщания, пърдежи.... И точно тия хора НЯМАТ деца и НЯМАТ планове да създават такива! Мама и тате не са били от тоя тип хора, затова и са ме сътворили. Били са психически подготвени за ужасът от безсънните нощи и за постоянните грижи, които съм изисквала. Докато аз!? Аз просто СПЯ. Събота. 9 и половина. (Ехо, тийнейджър съм, знаете кво се случва петък вечер
) Ако си легна по-късно 22.00 часа, няма да ми стигне съня... 9 часа идва баба ми и си яде "най-спокойно" ( в случая, безгрижно, а не спокойно, защото тя не може да яде спокойно/нормално). Ехо, аз имам нерви! Ако ми се беше случило 2-3 пъти, НЯМАШЕ ДА ПИША ТЕМА, НЯМАШЕ ДОРИ ДА ОБЪРНА ВНИМАНИЕ! Но това се случваше ВСЕКИ ДЕН, ВСЕКИ ДЕН. До преди 2 дни не знаех кво беше тва да се наспиш... Ужасно беше... И съм права в случая! Не ма прави лигла тва, че искам да са наспъ , мамка му!
По твойта логика, драги нервако, 90% от тийнейджърите са лигли и лигльовци, заради тва, че събота и неделя им са спи! Имаш личен живот, имаш приятели - знаеш кво е да излизаш петък вечер! Всички го правим, всички излизаме с приятели да се видим... И петък след края на седмицата ми се е случвало да се чувствам кът парцал, сътветно иам нужда, да му еба майката, от СЪН. СЪН . СЪН. .... .................... etc Та, това което се опитвам да ти кажа е, че МНОГО грешиш кат сравняаш особата ми с тази на баща ми и на баба ми
![]()
Просто им се скарай кажи им ,че не ти е приятно да ги слушаш и гледаш как мляскат или ги накарай да се засрамят по някакъв начин![]()
Ich habe nichts nur eine Liebe