- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1000 стипендии
На една приятелка й се е стъжнило, след като е била принудена да признае, че е напуснала СМГ за да отиде в езикова. С това въпросите на лелята свършили и стипендията за Математика остана химера.
always late but worth the wait!
Ох, кой знае тази година тогава какви мърли ще са на интервюто ;ss
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Не знам, ще го мисля, ако стигна до интервю... Доста неприятни личности описвате.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
И искам да попитам кога ви казват ,че сте приети или не..??След като мине интервюто ли ?
А вие индивидуално ли ще участвате или с учител, защото може и с учител?
Мен интервюто ме прецака. Аз бях с география. Там те питат 2 човека, но говориш само с единия, а пък другия слуша. Пита ме за източници на ел. ток и аз пратих по дяволите със силни аргументи ветрогенераторите и соларните панели и започнах да провъзгласям атомните централи. И не им хареса.
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
зарибихте ме, мисля да участвам, темата ще е онази, която беше цитат на Волтер и есето май ще е насочено към правото
имам въпрос към печелилите стипендия-вие ходили ли сте на някакви олимпиади?
имам приятелка, която има стипендия, ама тя е свръх човек на всички олимпиади се класира, ходи, учи, не знам си какво
че аз имах надежда-английски и така забих на шибаната олимпиада (много ми се спеше мамка му) че не ми стигнаха за малко точките даже за 2ри кръг![]()
Предполагам, че олимпиадите имат някаква тежест, но най-решаващо е като че ли есето.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Абе и аз тази година ще участвам, а и за конкурса на силен старт участвах, но очаквам резултатите тези дни. Аз ще участвам с езикознание, избрах си и тема за есето. Но имам един философски въпрос... Как трябва да е формуляра ми- собственоръчно написан или сканиран и разпечатан, понеже четох че трябва да е на хартия?
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
bebeemalko, аз го изпращах написан на ръка, нямаше проблем. И един съвет: много, ама много добре прочети какво пише в сайта за специалността "Езикознание". Аз не го направих и много сгреших.
Имам един малко тъп въпрос.Както са формулирани темите, можем ли тези изречения с многоточията да ги довършваме по усмотрение? Например "Липсващото звено е ...", заглавието на есето ми да е формулирано като "Липсващото звено е едикаквоси". Или трябва да са си с многоточията?
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Ами възнамерявам да учствам и азСамо да попитам тези формуляри ние си ги принтираме и пращаме или ?
Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!
Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3
Аз също ще участвам, но малко ме притеснява интервюто, ако стигна до него де. Познавам момиче, на което са му задали въпроса " Каква е символиката на името Лазар?" .....