.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Пиърсинг

Пиърсинг

Така, първо ще започна с факта, че съм изчела по-голямата част от темите тук, но никъде не намерих конкретната информация, която ме интересува.
    Искам да си пробия ципата под езика и до колкото разбрах най-доброто студио в София е това на Мания, но никой не е споменал за поне приблизителна цена. Също така искам да попитам наистина ли не се усеща почти никаква болка по време на продупчването?

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Болка не се усеща .. или ако усетиш ще бъде за част от секундата :Д .. за по -добро студио не мога да ти помогна ( не съм от Сф ), а цената от 20 до 40 макс

Мерси много за инфото а освен обеци за вежда какви други могат да се сложат?

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    да ти кажа нямаш много голям избор :Д все пак зависи и колко ти е голяма ципата, обица тип подкова съм виждала или пък по-малка халка

Е, за избора знам, просто съм виждала различни видове и ми стана интересно Мерси за разяснението!

аз съм от около две години с обичка на ципата и ИЗОБЩО не боли като се пробиваш, а отностно обиците наистина нямаш голям избор (освен, че има 10000000000000 видове от тези за вежда). Аз лично се пробих сама и ми излезна най-много 10лева да е било... Един абокат ти е левче и обица там квато си избереш..... :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си