- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- MMA Впечетления и разсъждения/
Здравейте първо да се извиня за правописа, че съм забелязал има доста педантични хора тук. :д
така.. искам да ви попитам какво мислите за спорта ММА Mixed martial arts ( смесени бойни изкуства ) който доста бързо завладя целия свят и бързо се разраства в България има ли очаровани от него или пък разочаровани ? бихте ли се записали да тренирате дори и само за форма има доста хора по залите и много жени дори какво мислите вие? аз лично мога да ви препоръчам зали в цялата страна е почти де![]()
Realpain, тоест Студ. град? Можеш ли да пуснеш едно коментарче за в този район някъде за месечни такси, къде може да се тренира вечер, как протича тренировката (дали се определя според предишен опит с други БИ, колко внимание се отделя на граплинг и на страйкинг, колко често се играе спаринг, има ли силови тренировки и уреди, изисква ли се някаква екипировка като гуми, миди и т.н.)
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ако имаш впвредвид Студентски град да има там Любомир Геджев провежда тренировките пo MMA. BJJ. Месечната такса е нещо от сорта на 50-60 лева тренировки вечер може да ходиш при близнаците който са най-известните в този браш на Дианабад,което пак е близо до Ст град тренировката протича различно според зависи трениора кой е и на ккаво набляга давам ти пример при мен МОйте трениори са Николай Добруджански известен ММА състезател, бивш и Владимир Вълев питбула който е световен шампион на Кикбокс стил к1 при мен вниманеито върху граплинга и стоиката ' стрйкинга' е следната понеделник сряда и петък стойка а вторазвам зависи от гледанта точка на трениорите силови тренировки се правят в определен прериод и на лагери екипировката се състои от каска ръкавици цели (боксови) и изразяни (мма-ски) гума за устата бандаж да пази топкитеи протектори на краката на професионални състезания се играе само с гумата и бандажа ... и да има занчение дали си тренирал нещо преди всичко ще ти е в +ник четвъртък и събта граплинк и борби спаринги в петък но това е при мен в мойта зала във Варна пак к
Последно редактирано от realpain : 02-02-2012 на 19:15
За този клуб ли става на въпрос: http://www.mma-bulgaria.com/clubs/view/0/0/409/ ?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ами да, честно казано доста бързо навлезе в България този спорт ,определено ми допада ,съчетава в едно всички бойни спортове .Гледам репортажите и предаванията от състезанията ,ходих да ги гледам и на живо като бяха в Русе .
Имаме и добри бойци който ни представят и на световно равнище в лицето на Стъки,на европейско в лицето на Зарко Савов един изключителен боец с много добре подготвен както в стойка така и на земя ,много добър и в граплинга ...
Аз мисля да пораспитам как стой въпроса с тренировките в русенските зали ,като мисля да не гоня професионални цели а да тренирам просто за спорта и поддържане на някаква физичрска форма![]()
Ама ми се струва че първо трябва да почна фитнс да натрупам поне малко мускулна маса![]()
С Любов към Автомобилния Спорт !!!
toretto03 написа:
Че аз само заради Cucko0 съм се регистрирал в този форум
Да в русе и в българия като цяло има много класни бойци . относно фитнеса не е задължително можеш да го съчетаваш с тренировките а ти ако си от русе няма как да го мислиш скачай в залата там е добро нивото на ММА
ММА като цяло ме радва това, че се смесват всички стилове, да не говорим, че е удоволствие да гледаш някои по-добри състезатели, погледнато от страна на различни стилове на игра и тн. А, да, Владимир Вълев - много ми харесва как играе, гледала съм му мача от световното.. Питбула си е Питбула, няма две думи.)
Незнам как мислите вие, ама на мен ми е много смешно като някой каже, че тренира MMA. Как се тренира MMA като то е смесица от бойни изкуства, като се почне от бокса та стигнем до жиу жицу-мицу а-у... За тези дето искат да се научат да се бият или незнам какви са им цели според мен би било много по-добре да запишат нещо бокс, кик бокс, самбо а-у отколкото да си давате парите за нещо, което не е бойно изкуство, пък и MMA в България си е жив т*ш*ак за мен лично, мутрите си пускат охраните да се бият и си залагат, като например тоя най-новата звезда на българския MMA ЛЮБО ЧУКА... пуснаха го да се бие с некви пенсионери, дето явно са дошли само за пари и колкото да запише някакви победи нашия играч, разбираш ли НАД НЕКВИ БИВШИ СВЕТОВНИ ЗВЕЗДИ ПО НА 40 години. Иначе друго си е UFC...
Не си прав ,има доста наши ММА бойци който не са тренирали нищо преди да започнат с ММА ,не съм си задавал за цел да им помня имената но помня че русенецът Ники Алексиев е един от тях и е един от топ-бойците в катекорията си.
Незнам дали мутрите пускат охраните си да се бият ,но имаме много добри бойци на европейско ниво поне според мен,да речен Станислав Недков, Румен и Росен Близнаците ,Атанс Джамзазов ,Дидо Топалски ,Емо Захариев ,Светлозар Савов ,
наще момчета вече направиха доста мачове с бойци от съседните на България държави ,гледам вече и Японци идват в България и губят ...
Виж за Любо съм съгласен ,и Джими и Гари не бяха в категорията на Чука...
С Любов към Автомобилния Спорт !!!
toretto03 написа:
Че аз само заради Cucko0 съм се регистрирал в този форум
Махленски бой качен на ринга. Едно време го правеха по кръчми и дискотеки. Определено не ми харесва.
Извинете обращам се кам тези които са били 7 клас ..трябва да напиша ..Какви са изпитанията на духа в разказа ."Една Българка" моля помогнете..трябва ми за утре
Последно редактирано от bubka98 : 02-15-2012 на 08:03
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
абе Максфайт трябва да си земат една клетка вече ... на ринга е ташак (все пак е боксов ринг, а не борчески), ти тъкмо го приклещиш за ключ и айде извън ринга... или го наливаш в граунд ен паунд и той бяга навън и пак к*р... то доде сторите на ново ситуацията в средата на ринга то противника се осеферва ..
ако не се лъжа единствената клетка в БГ е в КА2 Пловдив ... ако я сложиха изобщо....
иначе имаме добри бойци, обаче има на къде да се развиват, но това зависи от спонсорите им.
Евала на Недков, не е кой знае колко интересен за гледане, но се придържа към плана и успява да надделее....
а ако заговорим за Чука ... той е много лесен, не е техничен боец, залага на физиката си, само трябва да намерите човек с неговите параметри, висок и в тежка категория. Той сам каза, че ще се бие само с големците на спорта ... е да, бяха световни шампиони, но преди 5-10 години... защо не преговарят със млади състезатели с неговите физ показатели като Джон Джонс, примерно .... Джонс никога няма да приеме боя, но примерно говоря... тогава ще е интересен мачът, а не както Джими Амбриз вс Чука ... то разтега на Амбриз е полвината на тоя на Чука
иначе най си ме кефят близнаците ... свежарки са отсякъде
Багата е добър ... и тн
ММА е хубав спорт и доста по-интелигентен отколкото изглежда...
аа и още нещо Максфайт трябва да разрешат ударите с лакти, че то граунд ен паунд без лакът не е интересно![]()
Последно редактирано от firstdiesel : 02-15-2012 на 22:10
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
MUAY THAI TOP1
susho boinoto sambo e mn golqm sport
Дали е бойно самбо и ММА горе долу едно и също![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Такива хора много ме очудват. Хем не знаят за какво иде реч, хем пишат
Ами явно не си се занимавал, не си се качвал на ринг и затова имаш такова мнение
мисъл - много!
Този който не пада, не се изправя.
Само един въпрос имам..
През живота си занимавал ли си се с боен спорт въобще ? Понеже отдалече си личи че си от големите разбирачи, дето обаче грам не са се докосвали до това за което говорят
По темата: Да, бих се записал, само дето не разбирам защо таксите на ММА са почти 2 пъти по високи на всички други БИ и спортове. Да не би ММА в България да е на двойно по-високо ниво от бокса ? Или от самбото ? Вчера гледах за тренировките при Станислав Недков - 20 лв на тренировка ?!
Винаги съм си мислел, че като ходиш да тренираш трябва да плащаш за толкова за колкото получаваш, а не да получаваш надути цени, само защото това е популярно в момента..
Последно редактирано от ZipFail : 03-03-2012 на 08:54
Тука се наблюдава някакво спонтанно връщане на старите. Чакаме navar и SolomonIceberg