.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Дълга история....

Здравейте,става въорос за две от най-близките ми приятелки(да ги наречен А и Б).Те винаги са се мразели,но като трите излизахме(само трите или в компания)не се караха,заради мен.Днес,като тръгвахме от училище(обяснението може да е малко неясно и сиг. Ще звучи наистина тъпо) и двете ме викаха да дойда с тях(и още няколко момичета)на някъде,след около минута(през ковто аз седях като пукал на изхода от училище)една от ,,компанията" на А ми каза ,,Избурай или тях или нас",което много ме издразни и отидох при Б.По едно време А ми писа колко гадно и че не съм отишла при нея.Койото и тъпо да звучи ,,проблема ми",ми е гадно,че ми се сърди.

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Пфф ... какви проблеми имат днешните тийнове , a пък ти за какво си се разтревожила ...

Повече от фен Аватара на Mozzela
    Обясни й, че е детинско да те кара да избираш и се дразниш, защото искаш да си с двете компании, а не да се делите на групички.

Zzz4eto
    Guest
    Заеби и двете и, която първо те потърси, ти е истинската приятелка..

Мега фен Аватара на RapExotic
    Бъди различна - избери себе си.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Според мен е много глупаво и детско някой да те кара да избираш приятелите си. Ако бях на твое място, бих оставила и двете.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от Mozzela Виж мнението
    Обясни й, че е детинско да те кара да избираш и се дразниш, защото искаш да си с двете компании, а не да се делите на групички.
    Това.

Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Според мен е много глупаво и детско някой да те кара да избираш приятелите си. Ако бях на твое място, бих оставила и двете.
    Имам някакъв спомен да сме го правили в интервала 1-4 клас. Чак да ги оставиш - не, но си поговори сериозно с тях.

На колко си?

Щом те карат да избираш ,значи не са истински приятели. Ех,толкова ли се свършиха хората,че с тях се занимаваш,зарязвай ги.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си