.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 123
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от taamara Виж мнението
    Твоята в момента не е ли толкова дълга, колкото на снимката?
    http://www.prikachi.com/images/318/4044318N.jpg това е от октомври.. ноември ходих да ми взимат връхчетата и ми взеха сравнително малко и сега е с около 5 см. по-дълга от на снимката,която ти дадох,но сега март ще ходя пак да ми вземат връхчетата и за това ги смятам г/д/ 10 см. ,а и на къса коса личи,когато е пораснала с 5 см.,но на дълга не чк толкова ако разбираш.. т.е. примерно като го видиш на линия 10 см. и косата ако ти порасне с 10см. не ти се струва,че е дръпнала толкова на дължина + че моята е чуплива.. така че дано ме разбра ;д;дд;

Голям фен Аватара на taamara
    Разбрах те напълно и аз съм с чуплива

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Пия Герикапс от две години. Сешоар ползвам само през студените месеци и то само за изсушаване на корените. Пръскам със спрей балсам Глис с масло от дива роза. Реша винаги първо откъм връхчетата на косата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Пръскам си в корените хининова вода, за по-бърз растеж на косата. По принцип трябва два пъти в седмицата да се използва, но аз два пъти на ден си я пръскам в корените.

Аз също имскам да ми порасне косата! Сега ползвам хининова вода на КОКОНА и наистина има ефект ! Освен, че порасна,а ми и заздрави косъма!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от addi70 Виж мнението
    Пръскам си в корените хининова вода, за по-бърз растеж на косата. По принцип трябва два пъти в седмицата да се използва, но аз два пъти на ден си я пръскам в корените.
    о.О
    Пари давам, за да спре да ми расте косата!

^ Всеки с проблемите си ;п

Супер фен
    http://prikachi.com/images/817/4356817I.jpg това е дължината
    снимах се след като се изкъпах и най-долния пласт е такъв "рошавичък" абе не е изсъхнала и сресана още косицата
    Последно редактирано от mynichkaTanq : 02-05-2012 на 09:44
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Супер фен Аватара на nymphadora
    Винаги съм искала дълга коса някъде до гърдите,но косата ми е чуплива,направо къдрава и като порасне малко се къдри допълнително и дължината трудно нараства.От друга страна като ида на фризъор и той отреже минимум 4 см.Преди години имах точната дължина,която искам сега,но тогава бях малка и въобще не я поддържах,след това пък един фризъор я обезобрази..И така си се примирих със средната дължина,но все още се надявам да успея да я пусна до бала .FuCKkK13,ти как успя?

Красива е! На колко пласта е?

Супер фен
    3-4, обаче най-горният ми пласт не се вижда, защото той се слива с втория. Абе да си кажа като се подстригах сама стоеше супер, обаче порастна и малко се сливат

ехее, как си се подстригала сама, че и на пластове ?
    аз си махам само цъфналите връхчета, да не ми се налага да ходя на фризьор.. ;д

Banned Мега фен
    ^ наистина ти е много хубава косата !
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Винаги съм искала дълга коса някъде до гърдите,но косата ми е чуплива,направо къдрава и като порасне малко се къдри допълнително и дължината трудно нараства.От друга страна като ида на фризъор и той отреже минимум 4 см.Преди години имах точната дължина,която искам сега,но тогава бях малка и въобще не я поддържах,след това пък един фризъор я обезобрази..И така си се примирих със средната дължина,но все още се надявам да успея да я пусна до бала .FuCKkK13,ти как успя?
    ами моята коса през целия ми живот е била дълга ;д само 2 години бях с къса до раменете,но не се харесвам и това е ;д.. с използване на преса 1-2 пъти в седмицата най-много ,не използвам сешоар,подхранващи домашни маски,термопродукт преди преса,след баня винаги нещо по краищата,за да не цъфтят( масло,кристали,балсам) някое от тия неща.. като се реша на мокра коса внимавам и преди това съм сложила нещо от тези трите,които споменах.. реша от върха към корена.. не се тупирам,лакове и пияни не използвам,старая се да я мия не повече от 2 пъти в седмицата,а сега зимата издържам и по 1 път в седмицата,защото се изсушава допълнително и така.. може нещо да съм пропуснала,но общо взето е това

ехее, как си се подстригала сама, че и на пластове ?
    аз си махам само цъфналите връхчета, да не ми се налага да ходя на фризьор.. ;д

Мега фен Аватара на Dagichka
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...16571498_n.jpg цялата ми коса дръпната назад :д хич не си я харесвам, много е чуплива, почти невъзможно е да я изправям, а като се изправи стои така макс 1 час и се разваля..

Супер фен
    Ами обърнах си косата на долу, сресах я много добре, после взех ножицата, взех в ръката си цялата коса(хванах я) подстригах малко и накрая я обърнах и ми станаха пластовете. Аз и бретона сама си го подстригвам и пак ми отива.

Бретона и аз сама си го подстригвам, ама косата нямам смелост да правя екперименти : ))
    Dagichka, поздравления, страхотнааа косаа !!! и дължината също

Бретона и аз сама си го подстригвам, ама косата нямам смелост да правя екперименти : ))

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    Искам като косата ти, Марти... Или като на Nicole Scherzinger...
    Използвам хининова вода, и бадемово масло... И понеже ми се къса косата си взех и един спрей на Avon, но няма особено напредък...
    I'm beautiful in my way....

Супер фен
    Аз да ти кажа съм сигурна, че ще я подстрижа както хората и със цяла смелост взимам ножицата и кълцам, ама имам мярка

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от taamara Виж мнението
    Ooo, благодаря

Супер фен
    ^малее и аз искам такава чуплива и гъста коса да имам...

И аз съм ЗА дългите коси!

Banned Мега фен
    daq96
    поласкана съм.. иначе в какъв смисъл ти се къса ? и вследствие от какво ?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    И моята коса е доста дълга ( малко по дълга от до дупето ) не съм обърнала много голямо внимание кога порасна толкова много, но може да се каже, че някъде от началото на 9ти клас я пускам ( сгеа съм студентка 1ви курс - т.е около 4 години ), като преди беше малко под рамената. Маски, кристали за коса, балсами и тн ползвам рядко, но не използвам никакви маши, преси, лакове, пяни и тн глупости, дори и сешоар не ползвам, само ако е наложително ( ще излизам някъде до един час и тн. ). Постригвам я на 4 - 5 месеца и то само краищата ( не цъфти много затова ).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си