- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Питане, плс отговор
Здравейте, на 20 години съм и имам едно питане. Надявам се да се не се смеете ако въпроса е глупав - правихме секс с приятелката 3 дни преди да й дойде миналия месец, след това й дойде нормално, но сега закъснява с няколко дни. Използвахме презерватив. По принцип въобще може ли да е станало нещо, като се има предвид, че на нея вече й дойде веднъг след като сме го правили (обаче едва няколко дена след тва), а след онзи път не сме го правили. По принцип обаче и идва навреме, дори по-рано.
Не би трябвало да има проблем. Като толкова сте се притеснили защо не направи тест?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не мисля, че има проблем. Приятелката ти ако се е притеснила нещо по-сериозно или е взимала хапчета някакви, може и да й закъснее.
От много неща зависи закъснението. Може да е от времето ,ако е боледувала същоНе мисля ,че има повод за притеснение. Използвали сте презерватив , така че няма повод за притеснение. Щом вече и закъснява може да направи тест и той ще и отчете вярно.
maDamn
Добре , а то въобще може ли да има нещо по принцип ако веднъж вече й е дошло и не сме правили след това секс? Имам предвид, понеже не съм много наясно, но си мислех, че жената има само по една яйцеклетка - ако правите секс и тя я изхвърли след това вече няма от какво да се притесняваш? Но се чудех дали малко преди да се изхвърли, преди цикъла вече може би се появява новата? Така ли е или как?
Има два яйчника. По принцип в месеца овулира (произвежда яйцеклетка) само единия. Но има случаи, в които другият яйчник овулира по никое време.
Във вашият случай не виждам как би могъл да е станал фал.
Освен ако мацката не е спала с някой друг този месец. Ама т'ва вече е друг филм.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Това зависи от овулацията...Ако цикъла ѝ е редовен и овулацията ѝ е редовна , то тогава едвали има повод да се притесняваш.
maDamn
Мисля, че сега е най-подходящото време да избирате детска количка, защото сега зимните са на промоционални цени.
Може да го кръстите milko12345
Казаха ти вече по - горе няма причина за притеснение. Правили сте го -> дошло и е. Още повече, че сте се пазили с презерватив.
Причините да и закъснява цикъла може да са много и различни.