.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Абе аз съм чувала,от познати,че можеш да се отвориш с пръсти. Можеш да кажеш така,ако те питат как .

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Много тъпо си го излъгала.И ако разбере истината,не очаквай повече да ти има доверие и не очаквай от него да е честен с теб.А и просто не разбрах...каква е причината да го излъжеш за такова нещо??Момичетата обикновено ги е срам да си признаят,че са девствени и си измислят истории,а ти...не те разбирам...но иначе съм съгласна с drinnkaa,това звучи правдоподобно ;x

Пръсти например ?
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен
    Град
    <3
    С всичко по-голямо от пръстче. Че и с няколко пръстчета може. Всичко е до въображение. И стига сте ползвали думички като 'отвори', грозно е. А някои пък си мислят, че щом се ъъ разширят долу вече не са девствени.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от thefolenangel Виж мнението
    *vassy, човешкото състояние е сложна проблематика разглеждаща се от много доктрини.

Лесни отговори няма, точно така както няма и универсални такива.

И на мен ми се иска това което написах горе да не е така. И любовта да съществува, но в днешните времена не е така.
    Любовта е комерсиализирана, връзките са изградени от лъжи и взаимоизгода. А хората са просто...

Светът не е розов за съжаление. Примерно в горният случаи, момчето 3 месеца са му вдигали надеждите - че той ще бъде "първият" мъж който ще влезе там. Ако в момента му каже истината, ще го съсипе. В аспект на това, че просто ще засегне гордостта му, което ще доведе не до прошка ами точно до обратното, до раздяла. Причината "ти си ме лъгала 3 месеца".
    Няма значение, обича ли я или не. Когато един човек бъде "настъпан", той е способен да направи много глупости. То не случайно се казва "Гордост и предразсъдъци" (невероятна книга)
    Това, че не съм му казала истината не означава, че винаги ще правя така.. А и за времето от както сме заедно единствено това съм му спестила.. И причината ми е друга да премълча за това, е вярно много момичета се срамуват, че не са правили секс, не казвам че аз се срамувам, но имам чувства към приятеля си и мисля, че и за двама ни е по-добре да не казвам каквото ми се е случило преди и т.н. Мерси на тези които ми помогнаха, но аз намерих решение отдавна..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си