.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Unhappy Имам нужда от съвет.

Едва на 14 години съм и знам, че някои от вас биха се подиграли...
    Но родителите ми са психолози и от малка ме учат да вниквам по- дълбоко в нещата. Ето защо повдигам тема, която може би за повечето би била скучна и безинтересна...

По въпроса: Аз съм кантактен човек. Имам много приятели в и извън училище. Всички ме обичат /колкото и мазно да звучи/ и животът ми е хубав. Но нещата са толкова повърхностни.. Всички от клса ми харесват поп- фолк, но и като цяло нямаме общи интереси .. Те ме харесват, приятели са ми, но аз на тях - не... Защото имам нужда от човек, който да е до мен , когато имам проблем... Същото е и с приятеля ми. Той е на 15. Всичко е чудесно. До момента, в който го помоля да поговорим...
    И се изумявам колко плиткоумни младежи има около мен... И ме е срам, че говоря с тях въобще...

И същината на моя проблем:
    Имах една приятелка, по- голяма с година, която ме разбираше, бяхме като загубени близначки. Абсолютно еднакви... Но една "астроложка" и проми мозъка и реши, че трябва да ме остави... Срещнах едно момиче с объркана сексуалност, тя ме разбираше дори по- добре и винаги бяхме заедно и си споделяхме.. После усетих нейните чувства и трябваше да се отдалечар аз съм хетеросексуална.
    Приятелят ми става все по- повърхностен и по- повърхностен... Никой не се интересува от смислените неща в живота и важните теми.. Всички са се привърнали в онова, което наричат кифли...
    И.. Губя всекиго един по един... Нямам един истински приятел, нямам вече дори съученици, приятелят ми не ме разбира...
    Какво да направя?
    /извинявам се за допуснатите грешки/

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Ей здрасти... Бях почнала да пиша един роман за моите ситуации, но реших да ви го спестя... Само ще кажа - разбирам те горе-долу и щом си общителна намери приятели със сходни с твоите интереси и мислене.

Цитирай Първоначално написано от fifito19 Виж мнението
    Едва на 14 години съм и знам, че някои от вас биха се подиграли...
    Но родителите ми са психолози и от малка ме учат да вниквам по- дълбоко в нещата. Ето защо повдигам тема, която може би за повечето би била скучна и безинтересна...

По въпроса: Аз съм кантактен човек. Имам много приятели в и извън училище. Всички ме обичат /колкото и мазно да звучи/ и животът ми е хубав. Но нещата са толкова повърхностни.. Всички от клса ми харесват поп- фолк, но и като цяло нямаме общи интереси .. Те ме харесват, приятели са ми, но аз на тях - не... Защото имам нужда от човек, който да е до мен , когато имам проблем... Същото е и с приятеля ми. Той е на 15. Всичко е чудесно. До момента, в който го помоля да поговорим...
    И се изумявам колко плиткоумни младежи има около мен... И ме е срам, че говоря с тях въобще...

И същината на моя проблем:
    Имах една приятелка, по- голяма с година, която ме разбираше, бяхме като загубени близначки. Абсолютно еднакви... Но една "астроложка" и проми мозъка и реши, че трябва да ме остави... Срещнах едно момиче с объркана сексуалност, тя ме разбираше дори по- добре и винаги бяхме заедно и си споделяхме.. После усетих нейните чувства и трябваше да се отдалечар аз съм хетеросексуална.
    Приятелят ми става все по- повърхностен и по- повърхностен... Никой не се интересува от смислените неща в живота и важните теми.. Всички са се привърнали в онова, което наричат кифли...
    И.. Губя всекиго един по един... Нямам един истински приятел, нямам вече дори съученици, приятелят ми не ме разбира...
    Какво да направя?
    /извинявам се за допуснатите грешки/

Сега всички са такива.Всички слушат тази чалга и даже се гордеят с това.Ужасно е!Поискай съвет от родителите си-нали все пак за психолози ?!

Супер фен Аватара на Glamour92
    Може би си крачка напред в развитието си в сравнение с връстниците си,което не е никак лошо,но пък често ще се чувстваш не на мястото си сред тях...Контактувай с нови хора-поне в днешно време възможности за това-колкото щеш.С времето ще намериш себеподобни и няма да ти е така криво,както сега (още повече,че в момента се намираш в една доста особена възраст... ) =))
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Да, в последно време така стана.. Но все пак ще си намериш нови приятели.. Може да не е веднага, но след известно време. И вече няма да се чувстваш самотна
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Страхотни сте, благодаря Ви! ^^

Ценностите са доста съмнителни в днешно време, за съжаление. Все пак мисля, че са останали хора, които обмислят повече поведението си. Не познавам много, даже мисля - само 1 и при това момче. Има надежда ;д
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Ще го откриеш тоя един човек, повярвай ми. Тръгни на някакви курсове и се запознай с нови хора, друго не мога да ти предложа. Разбирам те напълно, и аз бях в такова положение в предишното ми училище. Няма спасение...
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Хей здравей.Аз имам почти същия проблем като твоя, но няма да коментирам.Знаеш ли,аз мисля че всеки един от нас има друга половина /човек близнак/ някъде по света...Повечето от нас все още не са го намерили както изглежда ти,както и аз и т.н.Знам,доста трудно е но може би това е един кратък период в твоя живот,надявам се.Ако искаш се запиши някъде на танци,или на нещо което да те развлича.Така ще можеш тъкмо да научиш нещо ново,както и да се запознаеш с нови хора.Относно приятеля ти,аз мисля че това не е точния човек за теб.И аз ако бях на твое място щеше да ми е кофти че не мога да разговарям с гаджето си на каквато и да е тема-Не се обиждай,просто си казвам мнението.Успех
    Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!

Хората са различни, точно в това е и час от красотата на живота, не се притесняваи смятам, че ще срешншеш правилните хора.

П.С. Ако е удобно би ли казала кои неща от живота смяташ за стоиностни.

Мега фен Аватара на Chacho
    Когато един мъж се ожени, понякога брака им не е идеален. Жена му не му духа, а той тича на курва. Веднага осъждаме поведението му, но някак си нещата се сработват помежду им.

Разбира се, аналогията с изневерите я зарязваме тук и гореспоменатото не го одобрявам, но можем да си направим един бърз извод. Можем да получаваме едно от един, друго от друг. Да изневеряваш на жена си е тъпо, защото и предаваш доверието и делиш любовта си между повече хора. Проблем ли е да имаш повече приятели и ще им загубиш ли доверието, ако разнообразяваш контактите си? Не.

И аз ще се съглася с останалите, намери си занимание, което ще ти донесе нови контакти и ще запълниш дупката. Нещо свързано с литература например, там има достатъчно предизвикателства за ума.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си