.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Да се запиша ли?

Здравейте! Вече от 1-2 години пеенето ме влече, но съм доста зле. В моя град знам за 1 състав по пеене. Не съм много запозната, но момичетата там често по празници пеят в нашето читалище. А едното момиче доста често пее сама - на завършването на учебната година 2011 и по други поводи. Много искам да се запиша, за сега само го обмислям, дори не съм говорила с нашите. По принцип момичетата в групата са малки, но има 4-5 които са по - големи. 2 от тях са с 1 година по - големи от мен. С тях не се разбирам много добре и ме притеснява това да не започнат да ме подиграват или нещо подобно. С 1-та се разбираме г/д, но с другата имахме проблеми. А аз много искам да се науча да пея, понеже съм чела, че пеенето също може да се учи.
    Дори да не се получи нищо си струва да се опита. (:
    Аз едва ли ще имам проблеми за излизане на сцена, но по принцип в малките градчета всички се знаем и клюкарите са много повече.
    Даже не знам дали това е най - правилното място за темата, но ..
    Та според вас да се запиша ли или не?

и мен много ме влече да пея, но имам същия проблем както и да е смятах и обмислях и аз дали да се запиша...та ти вече си намерила къде поне..аз още нищо не знам.Аз съм за

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Или преодоляваш страхът си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите! Запиши се, нищо не губиш. Пеенето е много хубаво нещо. Остави ги момичетата, винаги ги има такива, ще се дразнят в началото, ще се правят на интересни, ама в крайна сметка ти го правиш за себе си!
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Дали случайно си от Сандански?

Голям фен Аватара на slimbo
    oo f*uck it за*би всичко и всички живота си е твой живей го както искаш твоя живот твоите правила ( аз също обичам музиката и не мога да пея затова се захванах в рапа и без това ми е любимия стил, а и съм добра и чувствам ритъма......та стига за мен давай момиче ти можеш )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си