- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос до момичетата..
Аз пък съм със зелени очи и видя ли момче със светли очи направо... разтапям сеНо предпочитам да опозная човека, а не да го съдя според очите му
![]()
Супер красиво е, момчето да има такива очи, но те не са решаващ фактор.
Най-обичам кафявите и черните очи тип маслина (където е трудно да разграничиш ирис от зеница).Вторите са много редки,на изключителни.А сините и зелените не са ми фаворити,макар че доста момичета се разтапят по тях.
винаги си харесвам мъже със светли очи..и даже не го правя нарочно
еми зависи от погледа.. моите са тъмнозелени (по-скоро към тъмната гама очи) - такива биха ми харесали.. и момчетата със светли очи са красиви, стига да не са някакви изцъклени или самото момче да има плашещ поглед!!
Обожавам момчета със зелени очи !
Memento mei, memini tui!
Попринцип не съдя по цвета на очите, но определено, ако видя хубаво момче с зелени очи , се разтапям!
Преди ми харесваха синеоките, но откакто видях куче (породата беше улична превъзходна) със много светлосини, почти бели очи започнаха да ме плашат и хората със сини очи. Сега имам чувството, че като мине някой синеок освен приятел/ка, нарочно не гледа втренчено.
Аз харесвам и светли, и тъмни. Ако момчето е готино с всеки един цвят очи ще ме привлича.