.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

"Разчупване На Лед..."

Здравейте! Темата е много сериозна и се надявам на полезни идеи от хора с опит.Става въпрос за един проект ,в който ще посетим дом за сираци.Децата са малки -до 10 години и ми трябват идеи ,по който начин ще им стане интересно да се представят ,за да ,,разчупим леда''. Моля предложете нещо-било то игра от детството или каквото и да е друго.Благодаря
    Diamonds are pretty
    && so are pearls
    but nothings as gorgeous
    as me and my girls!!!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Най-лесно се печели интереса и доверието на дете, пък и на човек въобще, когато имате нещо сходно. Пусни някоя детска песничка от твоето детство, играйте на някоя игра, на която и ти си играела като дете - било то криеница, стражари и апаши и т.н, разкачи някоя приказка, покажи им някоя играчка.

Зависи колко са мънички ;д Преди Коледа ходихме с Interact - трогнаха ме тези фъстъци. Повечето бяха доста отворени и освободени в общуването и веднага ни "нападнаха". ;дд Питай ги какво искате да правите.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Тъй като майка ми работи в такъв дом, мога от лични наблюдения да кажа, че децата там са изключително отворени към външни лица и много дружелюбни. Особено малките, буквално се нахвърлят на теб, за да ти се радват. Не е нужно да правиш нещо голямо, за да разчупиш леда; както казаха по-горе някоя приказка/история или най-обикновена игра може да свърши чудесна работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си