- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ХОМОСЕКСУАЛИСТ И ЗА ХОМОСЕКСУАЛНОСТТА
Познавам и гейове и хомофоби. Най-интересното е, че един хомофоб е приятел с гей, без да знае. Ставала съм свидетел на много интересни разговори между тях. Единия като чуе "гей" си представя добре обезкосмено момченце, облечено с тесни дънки, розова тениска, изписани вежди и кълчещи стойки, придружени от мазно гласче. И казва, че се отвращава от това. То всъщност кой не би? Дори гея срещу него е съгласен, че това е отвратително. Гейове.. демек мъж харесва мъж. Истински мъж харесва друг истински мъж. В днешно време пикльовците в още тийн готините си не знаят къде ги сърби, но се мислят за гейове. От тук идва и всичката тая омраза срещу тях. Хомосексуалността не е в това някое изнежено, изписано като великденско яйце момченце да си хареса друго още по-женствено. Това е сбърканото, ненормалното, противното.
Аз нямам нищо против гейовете. Тези, които ако не ти кажат какви са, няма абсолютно никакъв шанс да разбереш.
Против съм тези, които мислят, че в една гей двойка единия трябва да е жената. Това си е болест.
Разбира се, говоря за мъже гейове! Не за тийновете, които още нямат представа коя дупка за какво служи.
И спря да се върти за миг земята..
Mark123 - Както за мен педофилите,никрофилите,зоо филите,безразборният секс между младите още от 10 годишна възраст ме отвращава,и за мен това е супер ненормално,така и по същия начин другите се гнусят от нас хомосексуалните,въпреки че и да не бях влюбена в жена снушението между мъж с мъж или жена с жена не ме отвращава,въпрос до вкус и психика.Ако става за въпрос аз силно се гнуся,отвращавам и ужасявам от змии,но има хора,които грам не ги е страх от тях,въпрос на психика.
Наслушала съм се на толерантните лицемери,ние нямаме нищо против Вас стига да не парадирате със сексуалността си тоест,когато съм с приятелката си и искам да я хвана за ръката,да я гушна,да я целуна по бузата или устата по-добре да не го правя пред хората мога да го правя само вкъщи и никой да не разбира затова тоест да се крия иначе нямате нищо против нас стига да не ни знаете,че сме такива и да се крием,вие нямамате нищо против нас стига да не парадираме означава по-добре ще е ако въобще не съществувате само че съществуваме,и колкото и да ви е неприятно ще ни виждате да се прегръщаме и целуваме по улицата,както вие го правите.
Да,логично е никой да не ни тормози и обижда,ако се крием,повечето като мен се крият,а не се разкриват,те дори хората,които си мислите,че парадаират въобще не парадират,а се борят за мир,защото ако я нямаше хомофобията подобни теми и гей прайдове нямаше да съществуват.
Въпреки че съм влюбена в жена,за която бих напаравила всичко ,личното ми мнение си остава както винаги и,то е,въпреки че съм хомосексуална и се очаква да защитавам хомосексуалността за мен това е грешка на природата,не е нормално,но не е и чак толкова ненормално,защото хомосексуалността я има откакто свят светува,срещала се е при всякакъв вид индивид като се започне от хора,животни,растения,дърв та,храсти,дрожди,мигроорга низми,ако сте чували за хомо и хетерозиготна форма,хомосексуалността е естествена за природата,но е против общоприетото и за съжалание само човешкото същество е способно на нетолерантност.
Светът не е само хетеросексуале,но също така е безполов и хермафродитен,ние хората сме безполови създания,нужен ни е друг индивид от противоположния ни пол за създаване на поколение,но има и полови създания (животни и растения) ,които на определена възраст са репродуктивни без помощтта на друг индивид,наричат се полови създания.
Смятам хомосексуалните,както и себе си за объркани хора,хора които не си харесват пола си,хора,които съжаляват,че са се родили в тяло,което не желаят,хора,които не искат да са такива,каквито са,всякаш сме в капан,с една дума объркани хора.
Някой обясняват хомосексуализма като болест,вродена болест,но аз не смятам,че е така,познавам момчета,които са доста слаби и имат женствени маниери от гена си,но си падат само по жени,вродена болест е ,ако майата е наркоманка или е болна от рак и роди дете тогава то се разболява,други пък изкарват миналото виновно за хомосексуалността,но това,че си имал тежък период в детството си не значи,че заради това си станал гей,това не е болест,има много изоставени деца в сиропиталища и какво ли не,но си имат привличане към противоположния пол,както има и деца отгледани в добри семейстства,но и те също стават гей,разковничето се крие в това,че ако ти е отредено да се влюбиш в човек от твоя пол няма начин да избягаш от съдбата си,вярвам че всичко е там горе и кодирано,включително и това да си гей.
Колкото до valdesbg по самата му физиономия си изглежда съдист,така че не му се връзвайте,нещо беше споменал за слабохарактерните,че е пълно с такива,не знам за него,но не всеки възприема за нормално ежедневие обиди,заплахи или лек бой от щуртия,щот няма какво да прави в междучатието например,а какви трябва да сме,ако не чувствителни и съобразителни,егоистични главорези........
Ей,ей хора всичко се плаща на този свят,всеки получава онова,което си е заслужил,не го забравайте......
Последно редактирано от harizanowa : 08-07-2012 на 00:39
Абе бъди си какъвто искаш у вас си, какво ми се буташ пред очите, това не мога да разбера аз...
Няма нищо срамно в това. Нямам нищо против хомосексуалистите. Наясно съм, че всеки сам избира какъв да е. Всеки си има глава на раменете и може да реши кое е правилно за него и кое не. И изключително много се дразня, когато някой твърди в очите на хомосексуалиста, че е нещо различно и не заслужава да живее. Паля се, не жаля никого. Тъй като това действие в никакъв случай не е правилно. Въпреки да съм забелязала, че момичетата нямаме нищо против гейовете, а момчетата - против лесбийките. Та, така де. Нека всеки е такъв, какъвто е решил.
Ми не е вярно, защото едно е да не харесваш домати, примерно, а друго е да си гей, защото не е природно нормално... Ама все пак, не бих тръгнал да ги избивам - нека са си каквито си искат, но както казах вече, да не ми се натикват нарочно пред очите...
Сър Джон пита Джеймс:
- Джеймс, какъв е този шум на улицата?
- Гей-парад, сър.
- Какво искат, Джеймс?
- Еднополова любов, сър.
- А някой забранява ли им, Джеймс?
- Не, сър.
- Тогава защо вдигат толкова шум?
- Ами, педерасти, сър...
Не съм чела всички мнения, защото не ми се занимава.
Моето мнение по въпроса е, че може да си гей, зоофил, хетеро какъвто си поискаш, само да не го набутваш в очите на другите. И на мен някой всеки ден да ми вика в лицето, че е гей, ще ми се прииска да го пребия. Същото важи и за такива, които си набиват друг вид сексуалност в лицето на хората. Разбирам, че искаш да помогнеш на деца, които са объркани и ги е страх - похвално. Но не очаквай всички да проявят разбиране. Ако става на въпрос според обществото, не е приемливо който и да е, да проявява каквато и да е интимност на публично място. Прави си всичко на затворени врати демек. Но понеже времената се менят - хората също. И всички са решили, че да показваш колко много се "обичате" е много важно и едва ли не, целият свят трябва да го знае. Повечето хора ще ти кажат "Бъди какъвто си искаш, ама в къщи" и са прави. Никой не е длъжен да търпи "любовта" на околните и да му се набива в лицето, еди каква си сексуалност и предпочитания. На мен лично не би ми пукало ако две момчета се натискат на някоя пейка. Ама на някой друг ще му пропука и ще си изядат боя. Така че малко или много трябва да се съобразяваш с обществото, за да се самосъхраниш. Дал си пример с "Момчетата не плачат" - много хубав фил и много поучителен, но с него можеш да уплашиш и объркаш децата. Едно дете, което търси самоувереност и упора, не би се зарадвало много на филм, в който е показана жестоката реалност. Не всеки може да приеме "мъжки" подобна съдба, особено ако е дете. По-скоро да се затвори още повече в себе си. Ако искаш да помагаш, можеше да кажеш, че всеки може да се чувства спокоен да се обърне към теб на лично съобщение относно проблемите си като хомесексуалист. Което според мен е по-правилно и темата да се заключи, за да няма спорове и скандали на хомофоби и "хомолюби".
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Да започнем с това, че не съм против гейовете и лезбийките, но не толерирам някой си да си развява задника по центъра на града ми. Сладки сте ми, кефя ви се, но все пак си има някакви обществени граници, в които "гол задник" не влиза. Това е просташко, пишло, гнусно, скандалджийско и сеирджийско. Ако искате да привлечете вниманието към себе си, направете го по друг начин, а не обременявайки детската психика (защото неминуемо някое дете все ще ви види по пищови на центъра или дори ще пусне телевизора, на който ви дават). Естествено, никой не ви забранява да се целувате, прегръщате или държите за ръка, защото хетеро двойките го правят. Никой не ви забранява да живеете заедно и да имате дете (тук нещата са по-сложни, но все пак си има начини). На нас не ни харесват грозните неща като женски мъже, задници, извадени на показ за внимание и изказвания от типа на "Иууууу, п**ка. Гнус ме е!"
А защо всички са против гейовете? Прието е от обществото да вижда момиче и момче, които се обичат, жена и мъж с халки по безименните пръсти и целувка между момиче и момче. Не е приета еднополовата любов, нормално да ви дразни това. Ако вие, хомосексуалните си имате страна/свят/град или нещо такова и изведнъж някакви си двуполови хора почнат да се целуват, няма как да не ви е странно и да го приемате отраз.
На автора ще кажа - окей, гей си и това е добре, няма нищо лошо щом си такъв, но - прост си, братле. Ти НЕ искаш да помагаш, искаш да разберем какъв си. Щом някой не е съгласен с теб, ти започваш да обиждаш. Искаш толерантност, но няма такава от твоя страна към нас. Нали се бориш за собствено мнение, ако наистина искаше да имаш такова, а не да си навираш сексуалността в очите ни, щеше да зачиташ нашето мнение без да обиждаш нас. Valdesbg (надявам се не бъркам никнейма) започва изказванията си в темата със нормален тон и без обиди. Ти почваш да ревтуниш и драматизираш за най-малкото нещо. Ако не искаш никой да те вижда или знае, то недей да правиш такива теми из такива форуми, където уж е за да помагаш, а само пищиш като ощипана госпожица когато някой изкаже мнение, различно от твоето. Ако искаш ми се сърди ама тва си е моя начин на мислене. И имам един въпрос - Като каза на цееееелия форум, че си обратен под претекст, че искаш да помагаш, стана ли ти по-добре? Надявам се да ми отговориш на въпроса. Повтарям - ВЪПРОС, не заяждане.
Приятен ден и успех в "помагането".
Само да уточня,че хомосексуалността е естествена за природата,но е против общо приетото.
Разбирам те,че не ти е приятно да ти навират нахално личния живот в очите си,а на мен мислиш ли,че ми е приятно от показността,перверзията,мр ъсните вицове за сексуалния живот на хората,и не знам си какво наскоро чух по телевизията как на олимпиядата щяли да се раздадат не знам си колко презерватива,но си представи излизаш с компанията си някъде на кафе,дискотека или се събирате да се видите и коло теб има двойки,които си говорят миличко,тихичко ,шепнат си,държат се за ръцете,ок няма проблем,нали даже няма да ти направи впечетление,но видиш ли гей двойка да показват чувствата си,плюеш,е това се нарича хомофобия,иска ти се просто тези хора да не съществуват,по-добре ще е ако не са наоколо ти.
С ЕДНА ДУМА,АКО СЕ КРИЯТ НЯМА ДА ИМА ПРОБЛЕМ ,АМИ ТОГАВА нека и хетеро двойките се крият,нека да им се забрани да се хващат за ръце,да се целуват по бузките или в устата,да им се забрани да се гушкат,да им се забрани да се женят,защото женитбата е показност тая дет няма да стане,нали,ами по същия начин сме и ние.
Не бия с камбани,аз съм влюбена в жена,но ако съм необвързана,хората си задават въпроси ,но пък ако водя приятелката си всеки ден вкъщи и я видят,или какво да и слагам кашон,за да не я видят,че я водя вкъщи,та да не си помислят нещо,аз дори да не показвам личния си живот като стана на определена възраст хората се запитват тя защо е без мъж ,защо няма деца или пък ако имам деца,защо съм необвързана.
Просто,колкото и неприятни да сме ви щете или не ще трябва да ни приемете,ще продължавате да виждате хора от един и същи пол как се гушкат на пейката или се целуват може да не ви харесва,и да го мислите за ненормално,но това си е природа,и който не ме приема да върви на майната си,аз съм щастлива с човека до себе си,намерила съм момичето,което ме кара да треперям от глава до пети само от присъствието и,което като се събудя първата ми мисъл е за нея,както и когато си лягам,с което си имаме взаимно и голямо доверие,намерих момичето,за което съм готова на абсолютно всичко за да се чувства тя добре,намерих момичето,което обичам не заради външния и вид,бих я обичала с вързана коса,с къса коса,с гола глава,облечена с обикновени дрехи,без грим дори да надебелее тя си остава човекът,който е на първо място за мен,и междодругото се влюбих в нея от пръв поглед,обичам я от 6 години само нея и никой друг,казано честно мен ме съмнява,че има толкова силна любов между хетросексуалните и такава отдаденост,има само сменяне на геджета като носни кърпички при тях и безразборен секс,не ме интересуват,те си знаят.
Ще имаш да вземаш ! Това, че има хомосексуализъм при някои животни ( знам, че това ще ми дадеш като довод ) съвсем не значи, че е естествено, точно напротив, това са НЕЕСТЕСТВЕНИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ.
Един жив организъм се характеризира с няколко свойства - да се храни, да расте и да се развива, да се ВЪЗПРОИЗВЕЖДА - гейовете и лесбийките това не го могат, следователно е неестествено. Представи си, че изведнъж всички екземпляри от даден вид ( например... де да знам, някакъв вид антилопи ) станат хомосексуални ? Сещаш се какво ще стане, нали - ще изчезнат...
Мисля че схвана идеята ми![]()
Аз съм хомофоб и не се притеснявам да го заявя гласно. Друг е въпросът, че високите етажи са пълни именно с такива "сбъркани". Мен лично не ми пречат, стига да не се набиват в личното ми пространство и да показват ласки, защото е отвратително. Всеки има право да живее живота си, но трябва да се съобразява малко и другите. Друг е въпросът, че аз мразя и филмирани двойки, които се давят в слюнки пред 5000 човека. Има си неща, които са интимни, има си и такива за пред социума..
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Нямам нищо против гейове,лесбийки,асексуални ,транссексуални и тем подобни.От двете момчета които са ми най-добри приятели единия е гей,а другия е би сексуален.Аз съм би (може някой да каже,че не съм обективна) и наистина са ми много сладки като видя две момчета или две момичета да се целуват.А колкото до тормоза има си едно решение - усмивката на макс,средния пръст и си вървиш с гордо вдигната глава.
Има разлика между това две хомота да се държат за ръце или да си разменят някоя целувка навън и да крещят по улиците за това как трябва еди кой си да приема еди какво си. Никак не ми пречи еднополовата нежност. Не ми харесва, когато се правят тея паради, защото нямат никакъв смисъл освен да се набутат в очите на хората и всъщност да засилят омразата и дискриминацията, доколкото я има. Ако си се обичате, чудесно, живуркайте си като нормални хора. Не да натрапвате на хората личния си живот с викове: "Аз пък съм гей!" Аз не знам много хора, които се противят наистина на хомосексуалните. Най-добрия ми приятел и гаджето му (момче) са си най-нормална двойка, всички знаят, че са такива, но не го навират на всеки под носа, не натякват, че са такива и не искат специално отношение. Просто са си заедно. Никой досега не ги е дискриминирал. Само че има доста хомосексуални, които си мислят, че едва ли не са нещо повече и водят някаква велика битка със света. А на света въобще не му пука кой с кого се чука. Ей такива тъпи изказвания в стил "Хетеротата нямат такава чиста любов като нас." бъркат в здравето. Хората са си хора. Самия факт, че И вие ги делите на хетерота/хомота ви прави същите като тези, които бълват хомофобска омраза.
Живейте си живота, обичайте си се. Тооолкова е просто.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Хомофоб съм.Против гейчуги , против лесбийки , за би сексуални кифли за 3ка
Какъв ти е точно проблема на теб? По статистики хомосексуалните хора са под 10% в света, няма опасност всички екземпляри да спрат да се възпоизвеждат. Разбирам населението на света прогресивно да намалява и ти да се тревожиш за човешкото благо, но се случва точно обратното. За справка 6 милиардния човек се е родил през 1999, 7 милиардния се роди миналата година. Населението на земята се е увеличило с 1 милиард за 12 години, я пак да чуя как гейовете ще затрият света? Ти сещаш ли се,че ако това темпо продължава след 100-200 години живота на земята ще стане невъзможен заради бързото изчерпване на природните ресурси. И само по това дали имаш деца ли се цени един човек според теб? Тогава циганите са най великите и трябва най много да ги уважаваме. Мъж напръцкал 3-4 деца които ги вижда веднъж в годината не е повече човек от всеки един гей или лезбийка, обратното също важи. Колкото и да си чешете изиците обратни винаги е имало и винаги ще има.Като ги мразите толкова не ги правете, те се раждат в следствие на хетеросескуален акт в крайна сметка.
Май не четеш какво казвам, humptykid ?
Не казвам, че ги мразя, че искам да мрат, нито пък, че ще доведат до унищожение на човечеството.
Казах, че са НЕЕСТЕСТВЕНИ !!!
Прочети ми отново предишния коментар, за да разбереш защо.
П.П. Аз гейове не правя. Благодаря за вниманието...
IncendiaSanctus само те моля за миг да не си предубеден и да се опиташ да ме разбереш,моля те.
IncendiaSanctus ,аз не ти говоря само за животните,няма индивид в природата,при който да не се е срещала хомосексуалността,аз ти говоря за всичко,което има импулс и се отнася до живата природа това ще рече растения ( полски култури,зеленчукови култури,дървета,храсти,мик оорганизми,дрожди във всичко това се срещат две форми хомо и хетеро зиготна форма ),както е и при хората хомо и хетеросексуални.
Светът не е само хетеросексуален,но също е безполов и хермафродитен,и сега хомофобите ще си кажат,а,ами щом хомосексуалните се защитават,дайте да защитаваме педофилите,никрофилите,зоо филите,ето това вече е неестествено,защото нито при животните,нито при растенията се среща педофилия,зоофилия,никрофи лия,среща се само хетеро и хомо.
Никое животно или растение няма да тръгне да прави секс с човек,нито пък с нещо умряло,това се среща само при човека.
Опийта се поне за миг да разбереш,че Бог е създал така света може би,за да има някакъв баланс,и не казвай гейовете ще унищожат човечеството,защото преобладаващата част от човечеството е хетеосексуална и винаги ще бъде така дори хомосексуалните се смесват в хетеро среди,за да създадат поколение след себе си.
IncendiaSanctus,виж сега за мен също не е нормално мъж и жена да имат сексуален контакт,ако имат родствена връзка,но това също се среща при животни и растения даже мисля,че при растенията това се наричаше ихибизъм или нещо такова,не е нормално за мен,но е естествено за природата.Ако се замислиш брат и сестра момче и момиче,които всеки ден се виждат и имат контакт,има голяма близост между тях е възможо да се получи привличане,кой не би се влюбил в човек от противоположния пол,с който се виждат,говорят си,споделят една храна,един дом,да извратено е,но и до някаква степен го разбирам.
Спомням си едно интервю на Волен Сидеров как плюеше хомосексуалността и казваше,че е ненормалност,сравнявайки го с педофилията,аз бих го попитала,той дъртака с бялата коса заряза си жената КАПКА и отиде при по младичкото,та какво казваше за педофилията,не разбрах,то ако става за въпрос всеки плакне очички за някое младо и хубаво девочйе независимо дали е младеж или дъртак,гнусно е 60 годишен да харесва 20 годишна девойка,но също така до някаква степен е нормално,то и ти да станеш на 70 години няма как някоя яка и млада мадама да не ти грабне окото,извратено,но до някаква степен го разбирам.
И последно IncendiaSanctus хомосексуалните не са за подигравка,защото никак не им е лесно,това са объркани хора хем не искат да са такива,хем са такива или хем се чувстват с душата на жена,хем са в тялото на мъж това се нарича объркано състояние,раздвоение,не знам всякаш е наказание,затвор да живееш в тяло,което не е за теб.
Във всеки от нас има мъжественост и женственост,няма да е нормално ако има само мъжественост или само женственост,освен това генетиката е доказала,че в повечето случаи момичета взимат повече от гена на бащата и обратното.![]()
Уважавам гейовете и уважавам личните решения на всеки да бъде какъвто иска. Няма да пиша многоВъзхищавам се на смелостта ти да признаеш какъв си и да се опиташ да бъдеш щастлив така, както го чувстваш. Пожелавам ти успех и се надявам да си добре '
)
Според мен т'ва как се облича или как да се държи с околните вече си е изцяло негов избор. Сори, ама може да си гей и в същото време да си мъж на място, а не някви лигльовци който се обличат показно и говорят като жена. <= още един пример за т'ва как ти тикат в лицето, че са различни. Както и обратното. Някоя лесбийка ще се облича като мъж и ще се държи като мъж, но в същото време ще писка, че всъщност е жена..
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
РАДВАЙТЕ СЕ,РАДВАЙТЕ СЕ,ЧЕ НЕ СТЕ ХОМОСЕКСУАЛНИ,защото да си такъв е Божие наказанаие,не знаете колко е гадно да видя момичето,в което съм влюбена от години и за което съм готова на всичко да се целува и да има връзка с мъж.......
Последно редактирано от harizanowa : 09-06-2012 на 07:40
^ Предполагам също толкова гадно, колкото да си си нормален и да видиш момичето, в което си влюбен да се целува с друг мъж. И обратното.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Едно огромно БРАВО на такива като теб, които не се срамуват да признаят какви са!!!! И аз нямам против това да си хомосексуален, защото едно, че това е просто вродено-раждаш се с повече женски клетки (или нещо женско,извинявам се ако изразът не е правилен) и друго,че изобщо ама изобщо не ми влиза в работата кой и как ще с живее живота, защото е лично негов и ще прави каквото прецени, все пак всички имаме глави на раменете си и мозъци, с които да мислим ! Никой не е виновен за това какъв е, просто малко хора си го признават на обществено достояние, точно защото повечето се подиграват и присмиват, а не е логично, не е правилно ! Темата е много хубава, дано стават все повече хората, като теб!
От всички живи същества, щъкащи по Земята, хората са единствените, способни на омраза. FYI.
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
^ О, не е вярно. Като биолог ти го казвам.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()