.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    2рото е по възможно, защото за първото просто не виждам логика. Поне досега не съм срещала такъв случай с въжето. А и при второто не мисля, че някой ще зареже децата ей така, всеки ще гледа да ги спаси, защото вероятността е много по - голяма.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    смърт за чаветата !
    n00bs

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    няма да ги спася, попринцип съм и леко егоист, така че...... на всеки му се живее, почти никой не би си заложил главата за непознат човек пък и деца да са пак е малък шанса......
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Сигурно децата ще спася, защото ако не спася тях, а собствения си гъз, после няма да мога да живея нормално, понеже ще мисля само за това как съм убила един автобус с деца, ще се депресирам, ще се пропия и продрусам ( което не знам дали е толкова лошо) и накрая пак ще умра и то тъжна...

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Децата ще спася, главно защото ако аз оживея, а те не, цял живот ще ме мъчи съвестта и най-вероятно ще реша, че единственото решение е да се самоубия. А ако помогна на децата и после умра, хората ще си спомнят с добро за мен и ще бъда национален герой, а и пък да кажем 50 деца са много по-важни от живота на някой дърт. Така че първото

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Значи спасявате 2-3-5 деца там, а останалите да мрат. Така хем сте герой, хем сте жив. Профит - girls want to be with you!
    Grumpy old madman

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    При всички положения ще се опитам да помогна, но ако това означава самоубийство... не : )

Иначе така поставен въпроса...не изисква особено задълбочени отговори.
    Реално няма как да си сигурен, че можеш да спасиш всички

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
    Децата ще спася, главно защото ако аз оживея, а те не, цял живот ще ме мъчи съвестта и най-вероятно ще реша, че единственото решение е да се самоубия. А ако помогна на децата и после умра, хората ще си спомнят с добро за мен и ще бъда национален герой, а и пък да кажем 50 деца са много по-важни от живота на някой дърт. Така че първото
    Създадени сме един за друг, не го ли разбра най-накрая ?

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Независимо какви хора са, бих си жертвал живота. Да знам че съм могъл да спася автобуса, а съм предпочел себе си вмест о това, тази мисъл ще ме гони до край. И не само, егойстично да е дори мисълта да оставиш хората да загиват, а ти да си живееш спокойно.

Повече от фен Аватара на flawless_
    Всичко бихте направили за егото си
    и за вашето либидо
    искате да си задоволите нагона
    но не това е начина.
    Няма как да знаете
    дали ще умрете
    защото винаги има надежда
    Но планетата и без това е пренаселена
    тъй че няма надежда!!!!!

Цитирай Първоначално написано от burpp Виж мнението
    Независимо какви хора са, бих си жертвал живота. Да знам че съм могъл да спася автобуса, а съм предпочел себе си вмест о това, тази мисъл ще ме гони до край. И не само, егойстично да е дори мисълта да оставиш хората да загиват, а ти да си живееш спокойно.
    Не само мисълта, ами и законът ще те гони до край. Доколкото знам, в нашето законодателство, ако станеш свидетел на подобен инцидент, при който човек е в беда, си длъжен да предприемеш действие. Най-малкото трябва да се обадиш на 112, иначе после могат да те съдят за бездействие. Далеч не само заради това, но и от човещина бих помогнал, но това пък не означава, че трябва задължително да умирам...
    Последно редактирано от princo90 : 02-09-2012 на 16:03

Banned Голям фен
    Ще ги спася.А защо ? По-добре да умра като герой отколкото да живея като страхливец !

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka Виж мнението
    Създадени сме един за друг, не го ли разбра най-накрая ?
    Сори мацо, зает съм, нЕкой друг път

Супер фен Аватара на djipsito
    Ще направя квото трябва, за да спася който мога, дори тва да значи, че ще умра. Поне ще си задоволя любопитството кво става и дали става нещо като умреш ;д
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Ще си продам якето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си