- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Ако трябва да избирате...
2рото е по възможно, защото за първото просто не виждам логика. Поне досега не съм срещала такъв случай с въжето. А и при второто не мисля, че някой ще зареже децата ей така, всеки ще гледа да ги спаси, защото вероятността е много по - голяма.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
няма да ги спася, попринцип съм и леко егоист, така че...... на всеки му се живее, почти никой не би си заложил главата за непознат човек пък и деца да са пак е малък шанса......
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Сигурно децата ще спася, защото ако не спася тях, а собствения си гъз, после няма да мога да живея нормално, понеже ще мисля само за това как съм убила един автобус с деца, ще се депресирам, ще се пропия и продрусам ( което не знам дали е толкова лошо) и накрая пак ще умра и то тъжна...
Децата ще спася, главно защото ако аз оживея, а те не, цял живот ще ме мъчи съвестта и най-вероятно ще реша, че единственото решение е да се самоубия. А ако помогна на децата и после умра, хората ще си спомнят с добро за мен и ще бъда национален герой, а и пък да кажем 50 деца са много по-важни от живота на някой дърт. Така че първото![]()
Значи спасявате 2-3-5 деца там, а останалите да мрат. Така хем сте герой, хем сте жив. Профит - girls want to be with you!
Grumpy old madman
При всички положения ще се опитам да помогна, но ако това означава самоубийство... не : )
Иначе така поставен въпроса...не изисква особено задълбочени отговори.
Реално няма как да си сигурен, че можеш да спасиш всички
Независимо какви хора са, бих си жертвал живота. Да знам че съм могъл да спася автобуса, а съм предпочел себе си вмест о това, тази мисъл ще ме гони до край. И не само, егойстично да е дори мисълта да оставиш хората да загиват, а ти да си живееш спокойно.
Всичко бихте направили за егото си
и за вашето либидо
искате да си задоволите нагона
но не това е начина.
Няма как да знаете
дали ще умрете
защото винаги има надежда
Но планетата и без това е пренаселена
тъй че няма надежда!!!!!
Не само мисълта, ами и законът ще те гони до край. Доколкото знам, в нашето законодателство, ако станеш свидетел на подобен инцидент, при който човек е в беда, си длъжен да предприемеш действие. Най-малкото трябва да се обадиш на 112, иначе после могат да те съдят за бездействие. Далеч не само заради това, но и от човещина бих помогнал, но това пък не означава, че трябва задължително да умирам...
Последно редактирано от princo90 : 02-09-2012 на 16:03
Ще ги спася.А защо ? По-добре да умра като герой отколкото да живея като страхливец !![]()
Ще направя квото трябва, за да спася който мога, дори тва да значи, че ще умра. Поне ще си задоволя любопитството кво става и дали става нещо като умреш ;д
Първоначално написано от antifashionshit