.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Не мога да си отговоря на един въпрос

Откъде идва самочувствието??? Явно не е от качествата на човек. Има хора, умни, красиви, интересни и т.н., но без грам самочувствие. А има и грозни, злобни, гадни, ама с някво убийствено самочувствие. Защо се получава така?

Супер фен Аватара на Glamour92
    Самочувствието идва с опита,преди всичко-говоря за онази увереност,която се изгражда с времето и която отговаря на реалните възможности на човека...При твоите "злобни,грозни,гадни" познати,които предполагам са на не повече от 15, най-вероятно става въпрос за поза
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Самочувствието е самовъзприятие, т.е как се виждаш ти самия, как се оценяваш. Когато имаш висока оценка за себе си, харесваш се и вярваш в способностите си тогава имаш самочувствие.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Всичко зависи от средата, в която човекът се намира.
    Ако даден човек е израстнал в благоприятна обстановка, хората са го харесвали и уважавали.. било то заради дрехите или парите му.. Той изгражда в себе си самочувствие..
    Друг е въпросът, че хората може и да са грозни и противни, но с добра душа отвътре...
    И още по- друг е въпросът, че в днешно време по- голямата част от населението са грозни навсякъде в себе си и лесно се издигат в тази "Грозновата" йерархия...
    От къде идва самочувствието? - както казах, от средата.
    И така много красиви и талантливи деца губят живота и бъдещето си.
    Аз също бях така..
    Важното е да намериш приятел, който да те измъкне от тинята и да вярва в теб!

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Всичко е от средата, в която е израснал човек.. И от много други неща. Например пари, дрехи и т.н ..

Едни си го градят, други - се раждат със самочувствие(някои даже нямат покритие).
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Според мен всичко идва от възпитанието, от семейството.
    Ето аз ще дам пример със себе си. В семейството сме високи от малка, майка ми все ми повтаря "ох дано да не станеш толкова висока като мене. Аз много бях комплексирана като малка". Еми станах висока, и дъъълго време ми беше голям комплекс. Но с времето осъзнах че не това прави човека, че човек не може да бъде съден по височината. И вече хич не ми пука ..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от Anichkaxxwee Виж мнението
    Всичко е от средата, в която е израснал човек.. И от много други неща. Например пари, дрехи и т.н ..

Едни си го градят, други - се раждат със самочувствие(някои даже нямат покритие).
    парите и дрехите създават изкуствено самочувствие
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

http://www.facebook.com/pages/Dont-w...77507479012379 Заповядайте в моята страничка , има интересни работи . Like please

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си