- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как да стигна до Мол Варна?
С кой автобус мога да стигна от Лятно кино тракия до Мол Варна? 148 спира ли на лятно кино тракия? Спешно е
Спира. Може да си хванеш и 409.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
148 не знам дали спира там, но от района на ЛК Тракия до Мол Варна са десетина минутки пеша по булеварда.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ами след като завият и двата рейса. Мисля, че на първата спирка спира 148, а на втората спира 409, или обратното. Спирките са близко, така че мисля, че няма да ти е проблем. А и двата рейса спират на Мола, единият от горната страна, другият - от долната.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
А номер 14 спира на мол Варна или някъде около него. Моля ви кажете спешно е
14-ка не спира на самият мол. Спира отгоре на моловете, техникумите, затвора, където е.
айде не се излагайте бе 148 спира ептен пред мол варна и на тракия ..
аз да съм казала нещо по - различно?
Пеша може да стигнеш-инъче ако хванеш рейс пак щее тряя да вървиш-слизаш на владислав варненчик и от таам колкоото искаш автобуси-409,148,22,18,48 и тнт, но 148 спира най близо ако го хванеш от тракия-такси е най-добре или пеша, но ся е студеничко-гранд мола е по-близо ако те устройва