.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Как да стигна до Мол Варна?

С кой автобус мога да стигна от Лятно кино тракия до Мол Варна? 148 спира ли на лятно кино тракия? Спешно е

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Спира. Може да си хванеш и 409.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на TheBeliever
    148 не знам дали спира там, но от района на ЛК Тракия до Мол Варна са десетина минутки пеша по булеварда.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

А къде точно на лятно тракия спира 148, а 409?

Знам, че може и пеша ама реших с автобуса.

Град
    Варна
    Ами след като завият и двата рейса. Мисля, че на първата спирка спира 148, а на втората спира 409, или обратното. Спирките са близко, така че мисля, че няма да ти е проблем. А и двата рейса спират на Мола, единият от горната страна, другият - от долната.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

ок мс много

А номер 14 спира на мол Варна или някъде около него. Моля ви кажете спешно е

Град
    Варна
    14-ка не спира на самият мол. Спира отгоре на моловете, техникумите, затвора, където е.

айде не се излагайте бе 148 спира ептен пред мол варна и на тракия ..

Град
    Варна
    аз да съм казала нещо по - различно?

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Пеша може да стигнеш-инъче ако хванеш рейс пак щее тряя да вървиш-слизаш на владислав варненчик и от таам колкоото искаш автобуси-409,148,22,18,48 и тнт, но 148 спира най близо ако го хванеш от тракия-такси е най-добре или пеша, но ся е студеничко-гранд мола е по-близо ако те устройва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си