.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Hybrid View

Не съм сигурна колко ще ми излезе балът.Още нищо не съм си купила.Нямам никакво желание да ходя,но родителите ми ме притискат.А глупавото и комплексирано училищно ръководство ни принуди да го правим в най-скъпия ресторант в София.
    Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от nnn1993 Виж мнението
    Не съм сигурна колко ще ми излезе балът.Още нищо не съм си купила.Нямам никакво желание да ходя,но родителите ми ме притискат.А глупавото и комплексирано училищно ръководство ни принуди да го правим в най-скъпия ресторант в София.
    Каква работа има училищното ръководство в бала?! Ще ме извините, но ми е странно. Дори не сте длъжни да каните учителки, а поканата за директорката е една формалност. Всичко си зависи само от учениците.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Каква работа има училищното ръководство в бала?! Ще ме извините, но ми е странно. Дори не сте длъжни да каните учителки, а поканата за директорката е една формалност. Всичко си зависи само от учениците.
    Повечето училища имат традиция. Моето от 10 години поне празнува в един определен хотел на една определена дата. Това е. Никой не си и помисля да го сменя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си