- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Цената на бала
Не го разбирам това да изхарчиш една маса с пари за една вечер, още повече, когато не разполагаш с такива пари.
Моя бал ми излезна доста евтино, въпреки че разполагам с пари. Не исках да давам много пари за една нощ, пък и така се получи, че си харесах страшно евтина рокличка.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ох и аз с тоя моя близнак какво ще правим![]()
За рокля, обувки, чанти... имам 500лв и ще гледам да се вместя в тях. Куверта за ресторанта - 176, за дискотеката после към 70-80 и най-скъпо ми излиза събирането на роднини в ресторант (към 1000лв), тъй като в нас няма толкова място, а имам голяма рода а и доста хора се самопоканиха... ии това е. За изпращането няма да харча излишно, екскурзия няма да имаме. Та по груби сметки към 1700-1900лв.
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!
-------
Where did my cookie go? O.o
Роклята ми беше около 460 лв. Обувките бяха по евтини от чантата.Бижутата бяха семпли + -50 % отстъпка. Около 150 лв. са без роклята. Прическата и грима също около 70 лв. Минах тънко.
Струваше си парите. Бих я продала, защото плата е уникален и определено ще зарадва някое момиче. А и гардероба ми трябва да други неща.
Майка ми изтегли и заем.Ако бях по-запозната с нещата. Бих минала и без някои неща.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Тази година съм абитуриентка и разходите ми са:
Рокля,обувки,чанта,прическ ,маникюр,грим към 650-700лв,бижутата ще ми са от сребро и там около 150-200лв за тях.
Куверта в хотела 85лв
За дискотеката нз още колко ще ми хвръкнат
И за ресторанта с роднини ако дойдат 40 човека,които ще каним ще ми излезне 1000лв,а ако дойдат по-малко ще е около 700-800лв.
Абе г/д 2000-2200лв,не сме взимали заем.
Последно редактирано от titinkaa : 02-14-2012 на 18:21
2.50 лв. евтино беше
момиче
Около 1000 ми излезна всичко. Месеци по - късно съжалявам, че се похарчиха толкова много пари за една вечер.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Всичко около 600-700 лева.И аз тази година съм абитуриентка
Моят бал излезе около 1000 лева.
Не знам какво се хвърляте на обувки и чанти за 200 лева, като аз за чанта за изпращането и за бала дадох по 20 лева. Роклята ми за бала беше 265 лева, а направо се влюбих в нея, беше точно това, което исках.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
И защо давате толкова пари за рокля, която ще я носите 1 път? Всъщност аз като се замисля или ще ме отпере съчмата и ще искам нещо грандиозно или въобще няма да ми пука и ще искам кола. Бала ми е другата година и за сега въобще не ми харесва всичкия този кич и еуфория около него.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Балът ми е тази година и ще излезе към 2000.
Не съм сигурна колко ще ми излезе балът.Още нищо не съм си купила.Нямам никакво желание да ходя,но родителите ми ме притискат.А глупавото и комплексирано училищно ръководство ни принуди да го правим в най-скъпия ресторант в София.
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
^ И нас така се опитаха да ни прецакат, но в класа ми имаше доста инициативни момичета и те не бяха доволни от цените, опълчиха се на директорката и намериха ресторант с 2 пъти по-евтин куверт, който по нищо не отстъпваше на "Шератон".
Момичета, моята дилема е същата- къде да намера рокля за изпращането, но да не е и много скъпа,...а и все пак да е хубава...Попаднах на този сайт http://caramella-fashion.com/ и там роклите са между 50 и 70 лв.,има някои много хубави, които стават даже и за бални!!!Въпросът ми е: Някоя от вас има ли впечатления от тази марка CARAMELLA FASHION
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Не може да се пита "колко ви струва бала" и да правите изводи колко да заделите вие, например във Варна хубава рокля под 500 лв. няма, а една моя приятелка от друг град си взе невероятна рокля за 100 и нещо .. много зависи мястотообувките също - има момичета, които си купуват от 20 лв. , има момичета, които и 2000 биха дали за едните обувки. Един път в живота е, но не се бива и да се изживяваме като принцесите на Монако все пак. : )
Моят бал беше миналата година и много бих се радвала ако мога да ви помогна с нещо ; )
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Моя излезе около 2 000
рокля ,прическа ,грим,обувки ,чанта 1000 лв
гости 1000лв
Братовчедка ми имаше миналата година и всичко и излезе някъде около 2000 лева.
И кво? Така ли ще приветстваш приемането си в обществото? Пиян на мотика и повръщащ върху костюм за 2 бона?
Ужасно малко, особено на фона на останалите.
Рокля - 130
Обувки - 50
Чанта/протмоне - 25
Бельо - 100
Прическа - 50
Ресторант - 200
Дискотека - 80
Баба ми ми взе комплет Сваровски от Австрия и излезе 50 евро + подарък за 25, гримът ми беше подарък, бях с мойте си нокти и маникюр за 15.
Не каних хора на ресторант, за "купонче" с много малко приятели и роднини дадох към 100-150лв :Д
Майка ми беше тази, която искаше да дадем много пари за бала. Всички родителите около нея теглиха заеми, купуваха рокли точно 10пъти по-скъпи от моята и тн... Аз дадох 1000лв от роклята ми за курсове :Д
Последно редактирано от Pliok0019 : 04-03-2012 на 14:41