- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля ви за помощ..сериозно е !
Здравейте, момиче съм и водя полов живот от 2 години, за които съм свършвала само веднъж, когато ми стане хубаво имам чувството, че ще се напишкам и това до някаква степен ме притеснява...Също така, по време на секс (след като е минало известно време от започване на актка) като си стимулирам клитора той започва да ме боли адски много...Ще съм ви много благодарна ако ми дадете съвет как да постъпя!
пишкай преди секс и се отпусни. Разбери в кои пози ти се допишква и ги избягвай.
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
мале добре че чета по форумите за съм информирана за първия път лелеле кви неща.....не мога да кажа нищо по темата защото не съм запозната а и го чувам за пръв път о.О ела ме бийте за което
Така и правя, преди секс си взимам душ и минавам през тоалетната, но се случва.., а и това, че при стимулиране на клитора започва да ме боли ми е странно (та нали той до някаква степен ще ми помогне да свърша... ;( )
Не, че съм крайно меродавен, ама имаш чувството че ти се пишка или наистина ти се пишка.. щото ако имаш само това чувство мисля, че не е лошо в смисъл това говори за някаква възбуда, ако ме разбираш правилно.. мисълта ми е дали не ти се струва само, че ти се пишка а всъщност да се мокриш от възбуда)
Тя има само чувството, че ще уринира, но всъщност това не е урина, тоест няма нищо срамно/нередно и не трябва да се сдържа. Трябва да се остави на вълната. На мен ми е супер "гот" като накарам момиче да го направи, пък и от нейна страна чувството е невероятно. Това е просто оргазъм, а тя нарочно не се оставя и сама се прецаква в случая.
Да добавя, че е добре след акта да изпиеш чаша вода или шише от тези малките 0,5l.
Добре, а пробвала ли си да мастурбираш, да видиш как ти харесва и т.н.?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ами да пробвала съм и сама и знам как ми харесва, така и го правя сприятеля ми, но идва момент в който просто имам чувството, че ще се напишкам и това автоматично не ми позволява да се отпусна.,а когато приятелят ми започне да ми стимулира клитора с думите "Отпусни се" аз не мога, защото първо, че ме боли и второ това усещане..(пробвала съм и напълно да го игнорирам..отпускам се до колкото мога през тялото ми минават тръпки, но до там и пак не успявам да свърша..)
Опитай се да се отпуснеш колкото можеш, пък и той трябва да те предразположи, и се остави на вълната.
Последно редактирано от Cold_Tearsss : 02-12-2012 на 16:41
Навлажняваш ли го клитора ??
На мен ми се случва понякога да е навлажнен в началото и после пресъхвам, та.. почва да става неприятно усещането.
А тва за пишкането.. да не би да не си се изпишкала хубаво ? В смисъл такъв, че понякога (не знам дали от студа или от нещо друго) пишкаш и уж си готова, ама имаш едно такова усещане, че още ти се пишка, ама не. И после като се "затопли" като се обуеш изтича само, така де, говорим за някви капки.. Чувала съм, че и на момчетата се случва.
Като каза, че се къпеш и пишкаш, просто така го написа или наистина първо се къпеш и после пишкаш ? Сигурно е тъп въпроса, ама знам ли.. по-добре да е обратното ;р
Първоначално написано от antifashionshit
Според мен това си е Скуърт оргазъм – женска еякулация, затова се отпусни, остави го и после сподели как е било![]()
напълно съм съгласна с това много малко момичета го могат ..остави се на това чувство мисля че то ще те доведе до това което искаш
Това с допишкването и на мен ми се случва,но винаги се притеснявам да се отпусна и се стискам :Д случва ми се когато ме докара до много силна възбуда и след това преминава,не усещам кога...
Колежке като отговорен и откровен съфорумник ти казвам , че това чувство за пишкане по време на секс е точно преди евентуален скуърт както преди мен бяха драснали... отпуснеш ли се напълно - ще се видиш в чудо от кеф![]()
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
Странно.. и аз имам същия проблем.. в каквито и пози да сме до определен момент много ми се припишква.. и аз се стискам и немога да се отпусна , защото си мисля че ще се напишкамМоже би наистина е илюзия.. защото след секс го няма това чувство за пишкане и изобщо не ми се пикае :X
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!