- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля ви за помощ..сериозно е !
Още не знае дали и се пишка или и се е.бе. XHAHXAHXHAHXA
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Значи, с приятелката ми в началото имахме този проблем. Асболютно същата схема (не говоря за болката). Значи ако си ходила преди това до тоалетна, спокойно, отпусни се и сама ще разбереш какво си изпускала (не, че знам, но считам по женските реакций)
По принцип си свършвам почти всеки път като правим секс с приятеля ми,даже някой път и по 2 пъти. Но много често ми се е случвало да ми се допишка и все се стискам. Даже снощи пак ми се случи. Докато правихме секс (почти в началото) си свърших веднъж и след това си продължаваме нали и супер много ми се допишка. Знам ,че не мога да се напишкам по време на секс,но не можах да се опусна. Това с напишкването ми се случва често,но не мога да се отпуснааа,защооо?![]()
а относно болката,ако не си достатъчно навлажнена клитура се протрива един вид,понеже мястото е много нежно и деликатно
(sun)~{}*