- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- БЪЛГАРИТЕ СМЕ МНОГО ПРОСТ НАРОД..
Издразни ме заглавието на темата ти, защото тоя с кученцето, както вече казаха и преди мен, не е българин... Няма как и аз да не го напиша, ама си бие на очи. Не е толкова маловажно. А че е изрод и заслужава същото,което е направил, както и всички като него.. съм съгласна. Това не е никак геройска постъпка и в мен избликват много злоба и агресия към подобни персони, когато видя нещо подобно..
^ Коя си ти пък да казваш, че не е българин? Роден е в България, българин е. Независимо дали се казва Нурай или Иван. Големи разбирачи сте станали. -.-
Мнението ми иначе е, че трябва да бъде наказан. :з
Българин не може да се казва нурай, мемет или мюмюн.
А това, че е турчин, го прави още по-виновен, отколкото е. Неговите прадеди водеха геноцид срещу моите, сега той измъчва и убива животни. Крушата не пада по-далеч от дървото.
Това че има български паспорт/гражданство не значи,че има българско самосъзнание.Същото се отнася и до сичкото роми...
Creative Technologie
Да, Седеф се казвам.
Защо всички свързвате САМО турците с нашия геноцид? Ние не сме били под турско робство, а османско.. И би трябвало да знаете, че има разлика. Просто ме дразни фразата "Той е турчин, трябва да умре."
След като турците, живеещи в Турция се наричат османци (виждал съм го доста пъти), значи са османци. И да османец си очевидно.
n00bs
Пиленце, не съм отрекла, че Турция е била част от османската империя. Османец съм, да. Смених си името и се преместих в София за прикритие, но ти успя да ме разкриеш. Как го направи?!
Охлювче, да, но и много от тях смятам, че е от незнание. :з
Сега отивам да се самоубия.
хохо
Значи циганите и те са българи, щото са родени в България по твоята логика?! Нищо че на тях им е в кръвта да свинстват, квото и да ги правиш. Разбираме че се засягаш, ама по-добре се оттегли от темата, че говориш глупости.![]()
Ти пък къде се бъркаш в разговора, да съм те питала за мнението ти? Нито говорим за цигани, а пък още по малко съм се засегнала. Кои точно неща са глупости?
Овъртате това което казвам по всякакви начини.
@PainMonopoly, съгласна съм, че са голяма част от османската империя, и изобщо не съм казала, че трябва да им се прощава. Не, не е все едно, защото никой не казва на иранци, араби и т.н. да умрат, а само знаят да мелят за турците. Това ме дразни, че не много хора знаят какво е османската империя, но всички знаят да кълнат турците.
Само казвам.. :з
Не разбирам защо трябва да се спори. Всички имат право на мнение, не ми отнемайте правото, моля.![]()
Извинете, ако желаете да провеждате лични разговори, в които никой да не ви се намесва, можете да използвате спокойно ЛС, скайп, емейл, ICQ и каквото друго ви дойде на ум. Това е форум, всеки си дава мнението, няма бъркане в разговор. И да, момчето е турче, не е българин, макар и роден и отраснал в територията на България. Затова и давам примера с циганите, при тях е същото - родени и отраснали в България. Е, българи ли са?
Кой пък си ти, че ще ми държиш сметка как ще се изказвам. Да, издразни ме, че заглавието е такова! Що? Тука не става въпрос за турци, българи, японци и руснаци, а за чисто човешка злоба? Защо да пише, че БЪЛГАРИТЕ са еди си какви, като едно, че не само при БЪЛГАРИТЕ го има това, ами че и въпросния Мюмюн криви от представите за Българин.
Много се подпалваш нещо по тая тема, ама не сме длъжни да се съобразяваме с някви твои лични болки и трепети. Малко по-нормално води разговор.
Как може да наречеш българин някой, който самия той не се определя като такъв ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Мдам Вито, имаш право.. И на мен ми се досра.
Че е извеерг вече го разбрахме. Никой нормален човек няма да застреля животно и после да се фука с постъпката си в социалната мрежа. Но не мога да разбера какви са тези дебати на етническа основа. Какво значение има какъв е цвета на кожата му, какво име носи, каква религия изповядва...? Не може да се успокояваме с това че тоя е турчин какво да не би ние българите не сме същите, нима и от нас няма изверги. Факта че този е турчин не прави нас българите по добри ли по лоши от тях
Че е извеерг вече го разбрахме. Никой нормален човек няма да застреля животно и после да се фука с постъпката си в социалната мрежа. Но не мога да разбера какви са тези дебати на етническа основа. Какво значение има какъв е цвета на кожата му, какво име носи, каква религия изповядва...? Не може да се успокояваме с това че тоя е турчин какво да не би ние българите не сме същите, нима и от нас няма изверги. Факта че този е турчин не прави нас българите по добри ли по лоши от тях.