- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- С колко завършихте срока?
още не са ни дали бележниците, но и аз там някъде 5,30 или 5,20
5. Изложих са този срок. ;д
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
от 2 или 3 седмици сме във ваканция, не знам точно.. никой не ни е събирал бележниците :д
Първоначално написано от BladeDancer
Нямам идея. Сигурно поне 5 съм вързала.....нещо мнол се изложих
yep.... reality bites -.-
6............
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
5.37 пълен провал..
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Семестъра..семестъра..
С 5![]()
Xaxa,в такива училища наистина,за да изкараш под 6.00 трябва да си адски зле![]()
Само дето четворката в едни училища е шестицата в други.![]()
не знам, колко, ама ще взимам стипендия => над 5.50а за моито даскало над 5.50 си е седмица направо...
the game
6.000000000000
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
5.91 ма можеше и повече![]()
По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…
5,12 ^^
^^
^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Оценките далеч не са реален показател за действителните знания.
Системата за оценяване е крайно субективна и е ориентирана към "средностатистическия" ученик, като се ограничават възможностите за по-развитите деца. Наблюдава се много често и "хало ефектът".
Също така разликата в нивото и изискванията в елитните гимназии (които са предимно в столицата) и останалите (като цяло нивото извън София, с малки изключения е значително по-ниско)
Средното и висшето образование доста се различават обаче.
Аз завърших сесията с 5,40 , но имам още 2 текущи 5ци :>
Никога не ми е пукало за оценките, даже в училище имах най-различни оценки и успеха ми не беше отличен.
По едно време си бях тройкаджия!!!![]()
5,67, ама ще съм доволна като успея да си взема ужасните изпит с 3-ки хах.