.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    аа да колкото до филмите да и аз съм гледал такива и наистина са с много косми,амии незнам сигурно ги дават за да е интересно :d:d

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Простотии, то ако беше така всички имаме косми- всички ще сме болни. ГЛупости на търкалета ВИнаги ми е гладичко Лентичката също е найс, не мога да се възприема с храст,някакси би ми било дискомфортно.
    maDamn

djipsito права си :Д аз живея от 3 години в испания и тук жените се славят с че не се бръснат и правят най-гадните свирки хаха :Д на мен лично да е без едно косъмче не ми харесва...от лична хигиена отдолу махам всичко но отгоре си оставям чартичка от 1 до 2 см и са ми казвали че е доста секси
    Zombies maricones Zombies maricones ... Zombies que te cojen y te laman los cojoneeeeeeees
    Зомбита педали Зомбита педалии .. Зомбита които те хващат и ти лижат топкитееееее

Аз съм опитвала да си оформя бразилска линия, ама нещо не ми се получи :Д някакви съвети ?

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от tatartui Виж мнението
    Аз съм опитвала да си оформя бразилска линия, ама нещо не ми се получи :Д някакви съвети ?
    Ми не знам какъв съвет да ти дам, освен да продължаваш да се опитваш. Предполагам имаш идея кво представлява, там където трябва да останат косъмчета, няма да ги махаш, а дължината на линията е по твой избор.

Или иди на кола маска, ще ти я направят, стига да кажеш.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Френските филми са ми любимите. Там винаги има поне една гола да се разхожда Сега се сещам за един дето май беше преведен като "катеричката" ако някоя се сети за френското му има да си го намеря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си