.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Въпрос към момичетата с малки очи...

Здравейте! Имам въпрос към момичетата с малки очи.Искам да ви попитам как се гримирате,защото все пак на малките очи не може да се слага какъвто си поискаме грим защото може да изглеждат още по-малки.Интересува ме за училище да кажем ако използвате грим какъв е.Чувала съм например,че при малките очи не е хубаво да се слага черен молив отдолу защото изглждали още по малки.Споделете къде си слагате и дали позлвате черен молив или очна линия.Също ако използвате и някакви сенки (от тези дето са почти телесен цвят) споделете. Абе като цяло кажете какви гримове използвате и КАК ги използвате )) Това ми е основен проблем в момента,че не мога да открия подходящия грим за мен.И най-ме интересува за училище или за излизане,било то на дискотека или на кафе как се гримирате БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

За да изглеждат очите ти по-големи пробвай да сложиш бял молив от вътрешната страна на окото,при мен се получава.Става също и с молив с телесен цвят
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Добре извити мигли и спирала му е майката
    ла-ла-ла

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от cAnDyYy Виж мнението
    За да изглеждат очите ти по-големи пробвай да сложиш бял молив от вътрешната страна на окото,при мен се получава.Става също и с молив с телесен цвят
    Да. ...

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Освен белият молив/телесният, при мен също така като си сложа спирала на долните мигли, обаче си ги оправя добре, очите ми се увеличават оптически. Аз си слагам и черен молив/очна линия, върху горния клепач.. близо до миглите или оформям както искам. Но наистина избягвай да използваш черен молив по водната линия.

Благодаря ви много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си