.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Hybrid View

Повече от фен Аватара на didenceeto
    да отучват бе, като няма да ходят. Аз съм на това мнение
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Вие се майтапите,бе...всичките ви ваканции взети заедно сигурно излизат по-дълги от учебните сроковe O.o
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Щом е дървена ваканция ( поради метеорологични условия) не се отучва! Нъц...
    maDamn

Повече от фен Аватара на flawless_
    Не ми се мръзне и не ми се играе фигурно пързаляне по улиците, в училището парното е повредено, но на никого не му пука, болни сме, наваля дъжд и сега хептен ще се заледи, но к'во да се прави, не сме във ваканция... А от това "Ми вие пък ще си отучвате" нямаше нужда, учениците не са виновни, че са ги пуснали във ваканция. Но има адски много места в България, където е отврат, и там трябваше да се удължи поне 1-2 дена, докато спре да вали. А разбирачите дето повтарят като развалени грамофонни плочи "Какви са тия ваканции?!" във всяка една тема да се чувстват поканени да се оттеглят от тук. Може да сме неграмотни, но това със сигурност не е заради пет дена НЕходене на училище.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    @Lucho
    Именно .. при нас още не е почистен първият сняг, за какво говорим изобщо .. проблемът ни е точно в придвижването до училище, нормално е първия ден да е студено, все пак 5 дена не е имало парно ... но въпросът е как да стигнем дотам и видиш ли да се приберем без счупени крайници ..
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    @Lucho
    Именно .. при нас още не е почистен първият сняг, за какво говорим изобщо .. проблемът ни е точно в придвижването до училище, нормално е първия ден да е студено, все пак 5 дена не е имало парно ... но въпросът е как да стигнем дотам и видиш ли да се приберем без счупени крайници ..
    Само по отношение на парното - точно тази част, че парното не е работело, не е съвсем вярна (както твърдят и доста други хора). Всъщност през зимата при такива температури нито една парна инсталация не се остава да не работи - просто работи на санитарния минимум, т.е. толкова, колкото да върти водата и да не замръзне. В противен случай спрат ли го и замръзне ли в последствие ще гръмне цялата инсталация, няколко тона вода отиват на кино, а освен това може да стане и по-сериозно.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Окей, не съм специалист, просто изходих от това, че днес беше изключително студено.
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    При нас Sopotcity ,откакто е паднал първия сняг нищо не е почистено ,няколко пъти се разчекнах тая зима...то стана сняг върху сняг.Заледи се.Нито е почистено,нито нищо,сега отгоре на леда натрупа отново сняг , в момента още вали и си е пребивалка вън.
    Не ми е изтрябвала тая ваканция, все едно , нито се отучва ,нито нищо. Работата е там ,че аз докато ида до училище ще се пречукам,като вляза ,ако не съм си със зимното яке ще замръзна. Все тая...Пф. Не държа да съм във ваканция,но искам някакви условия ,като например поне 16-18 градуса в стаяа,не 13 ,както беше днес. Не е особено приятно.
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си