- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ще има ли продължение на ваканцията ??
да отучват бе, като няма да ходят. Аз съм на това мнение
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
Вие се майтапите,бе...всичките ви ваканции взети заедно сигурно излизат по-дълги от учебните сроковe O.o
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Щом е дървена ваканция ( поради метеорологични условия) не се отучва! Нъц...
maDamn
Не ми се мръзне и не ми се играе фигурно пързаляне по улиците, в училището парното е повредено, но на никого не му пука, болни сме, наваля дъжд и сега хептен ще се заледи, но к'во да се прави, не сме във ваканция... А от това "Ми вие пък ще си отучвате" нямаше нужда, учениците не са виновни, че са ги пуснали във ваканция.Но има адски много места в България, където е отврат, и там трябваше да се удължи поне 1-2 дена, докато спре да вали. А разбирачите дето повтарят като развалени грамофонни плочи "Какви са тия ваканции?!" във всяка една тема да се чувстват поканени да се оттеглят от тук. Може да сме неграмотни, но това със сигурност не е заради пет дена НЕходене на училище.
![]()
@Lucho
Именно .. при нас още не е почистен първият сняг, за какво говорим изобщо .. проблемът ни е точно в придвижването до училище, нормално е първия ден да е студено, все пак 5 дена не е имало парно ... но въпросът е как да стигнем дотам и видиш ли да се приберем без счупени крайници ..
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Само по отношение на парното - точно тази част, че парното не е работело, не е съвсем вярна (както твърдят и доста други хора). Всъщност през зимата при такива температури нито една парна инсталация не се остава да не работи - просто работи на санитарния минимум, т.е. толкова, колкото да върти водата и да не замръзне. В противен случай спрат ли го и замръзне ли в последствие ще гръмне цялата инсталация, няколко тона вода отиват на кино, а освен това може да стане и по-сериозно.
Окей, не съм специалист, просто изходих от това, че днес беше изключително студено.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
При нас Sopotcity,откакто е паднал първия сняг нищо не е почистено ,няколко пъти се разчекнах тая зима...то стана сняг върху сняг.Заледи се.Нито е почистено,нито нищо,сега отгоре на леда натрупа отново сняг , в момента още вали и си е пребивалка вън.
Не ми е изтрябвала тая ваканция, все едно , нито се отучва ,нито нищо. Работата е там ,че аз докато ида до училище ще се пречукам,като вляза ,ако не съм си със зимното яке ще замръзна. Все тая...Пф. Не държа да съм във ваканция,но искам някакви условия ,като например поне 16-18 градуса в стаяа,не 13 ,както беше днес. Не е особено приятно.
maDamn