- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- размери презервативи
Ох, кажете някакви презервативи - по-голям размер.. Защото точно от размери хал хабер си нямам, а на господина бая му стягат и направо му убиват ентусиазмаВсичко друго, освен Спортекс
LifeStyles
Durex XXL
Айде айде, всичките се оплакват, че им стягат ... Имала съм случай с не особено надарено момче ( не му беше малък, по скоро средна работа ), и ми се оплакваше че му стискали, а със същите презервативи с друго момче, по надарено, не ми е изказвал подобни оплаквания. Тоест мъжа ти просто мрънка, щото не му е кеф с презерватив ...
Драгънлейди, ти си тази, която във всяка тема за презервативи, изтъква как сте били ползвали 56мм, щото 52 тооооолкова му стягали.
Пробвайте с обикновените - One Touch.
В никакъв случай Durex performa.
В една тема съм го казала това за 52 и 56Иначе за 52 може и да се оплаче, ама на 56 да мрънкаш, че ти стягат, не ми се вижда правдоподобно.
Иначе подкрепям за Durex performa че не струват ... Нямам личен опит с тях, но от приятели съм чувала, че поради ледокаина в лубриканта по тях, не само ще забави еякулацията, ами може направо да си му спадне.
За спадане не знам, ама слагането беше с такива кански мъки, че не е истина. Не съм гледала милиметри, ама стягали ужасяващо много.
One touch ,на розовите пише,че са XL... :Д
Шофирай разумно - стигни жив!