- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Начини да си намерим секс партньор който да ни допада?
Реших да напиша тази тема, защото такава тук не намерих , а и може би на доста хора им се е случвало в секса да не получат това което искат. Според вас има ли въобще такъв начин, преди да си легнем с някого ? Лично при мен с гаджето ми секса никога не ми е харесвал, но не му казвам защото със сигурност ще му стане неприятно, а и просто може би не е подходящия за мен (поне в леглото) иначе на характер си е супер човек. Но както и да е .. някакви мнения по въпроса ?
Според мен няма как да знаеш дали ще ти хареса секса с някого преди да си легнете. Разбирам, търпка, привличане... но дори при наличието на тия емоции не винаги секса е хубав. Според мен в тия отношения принципа е проба-грешка.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
А като не е хубав сексът, какво си опитала да промениш? Момчето не е врачка, няма как да знае какво ти е в главата, ако всеки пък му се гушкаш и/ли имитираш оргазъм.
Иначе... важното е човекът да те привлича чисто физически, но и да те възбужда (за мен има разлика), да сте си говорили достатъчно преди това - доста лесно може да се разбере каква роля би имал в секса по думите, жестовете и мненията.
Трябва да е хубава и да има хубав гъз. Не трябва да е некой 100 килограмов ЗВЕР
Говори му какво ти харесва в секса,какво те възбужда и тн...Не е нужно да му казваш,че секса не ти харесва ,просто говорете на тема секс и какво ви възбужда и задоволява.Ако е достатъчно умен ,ще се досети ,че нещо ти липсва...
Много ясно, че няма да му кажеш директно. Помисли си какво точно ти липсва. Дали искаш да е по-груб или по-нежен, дали искаш да те оставя да си отгоре или да се отнася с теб, все едно нямаш право на глас... просто си формулирай исканията и ги приложи в подходящ момент.
пробваш, като не ти хареса веднъж-не повтаряш
не можеш да си сигурна, че дори да е най-големият казанова и 200 мацки да ти кажат супер беше, че на теб ще ти хареса и обратното, ако всички кажат че не им е и на теб няма.. /малко силен пример, ама ми схвана идеята предполагам/
Напълно съгласна съм с PinkPan7her,а колкото до това дали може да се разбере преди самият секс, ще си допаднете ли в леглото или не, ами просто такъв начин няма ... Проба грешка това е единственият начин.
И аз мисля, че единствения начин да разбереш е като пробваш, колкото и да си говорите преди да правите секс за първи път, всеки си го представя различно (естествено страхотно), а на практика може да не е така. И другото което е, няма как от единия път да разбереш дали става или не става, понеже винаги когато започваш да правиш секс с нов парт е нормално да има леко притеснение, тепърва почваш да следиш на кое как реагира и т.н. А тва само с единия път няма как да го знаеш.
Както казаха другите, не казвай на приятеля си "Дърво си, ни мъ кефиш", ами фантазирай на глас примерно или вземи един път ти инициативата и бъди ти активната. Дай му някви идеи кво да пробвате и т.н. Експериментирайте, не е трудно.
Първоначално написано от antifashionshit
Сменяш го, защото това е една важна част от връзка. А щом не ти харесва секса с него, според мен между вас го няма онова привличане(страст), което трябва да го има принципно. (:
И мен ме вълнува тоя въпрос и ще следя темата с интерес.![]()
Welcome to the Jungle...
Явно думата любов вече е станала мръсна дума .... Като обичаш един човек, а секса с него не върви, търсиш начин как да го оправите, а не как да скъсате. Казвам го от личен опит - така бях с бившият ми, беше не особено добър секса в началото, но с течение на времето се пооправи, щом след края на връзката си продължихме с неангажираща такава![]()
Тя може да го обича (или така да мисли), пък сексът да не върви. А много вероятно е да легне ей така с някой, за който и е все едно на някой купон примерно и да е незабравимо. Няма баш, баш връзка. Това, че обичаш някого не го прави невероятен любовник. Ама ако дойде момент, в който трябва да си легнеш с него и не искаш - забрави.
Аз лично ..мисля ,че сексът е най-приятен когато момичето получава това което иска.Аз съм се чувствам по-добре ..когато знам ,че съм си свършил работата като хората.Щастлива жена ,щастлив живот![]()
аз имах връзка , която започна с невероятен секс ... както може би и това е държеше няколко години силна. Бил съм и с девствено момиче , преди години - в началото беше дърво - с времето всичко си дойде на мястото. С последната всичко беше невероятно... Е.Л. Джеймс пасти да яде, но два силни характера и другото не вървеше... Ако не върви секса в една връзка не върви нищо...
Хора помогнете ми моля випреди 6 дни трябваше да ми дойде цикъла но не дойде .. а аз предния месец доста мастурбирах може ли да съм забременяла ?